Dana Săvuică, noi informații despre starea de sănătate după ce s-a operat la coloană. Ce i-au interzis medicii

Data publicării:
Sursa foto: Dana Săvuică, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dana Săvuică, instagram

Dana Săvuică a dezvăluit care este starea ei de sănătate după ce s-a operat la coloană. 

Dana Săvuică a trecut prin momente cumplite după ce a ajuns la spital de urgență, din cauza durerilor insuportabile pe care le avea la spate, în urma unei căzături în baie. Vedeta s-a simțit extrem de rău, încât a început să țipe. Cea care a solicitat o ambulanță a fost chiar sora vedetei. Imediat cum a ajuns la spital, Dana Săvuică a fost pusă pe masa de operație. Medicii au descoperit că aceasta avea și o hernie de disc.

Vedeta a oferit noi detalii despre starea ei de sănătate, după ce a ajuns pe masa de operație. 

Dana Săvuică: „Am efectuat până acum peste 20 de ședințe”

"Înotul l-am practicat din copilărie și știu toate stilurile, dar a reintrat în viața mea, pentru că trebuia să îmi fac timp pentru mine și a fost recomandarea medicul Marius Catană, cel care m-a operat de o hernie de disc foarte urâtă la ultimele verterbe. Am ales să merg la un spital privat, pentru mai multă siguranță. Am întâlnit doctori foarte buni, asistente foarte drăguțe și m-am simțit bine mai ales din punct de vedere psihic, ceea ce contează foarte mult înainte de intervenție.

La o lună și jumătate de repaus am început recuperarea medicală pe care o fac cu o echipă de specialiști, kinetoterapeuți, oameni foarte buni pe recuperare medicală. Din ianuarie fac recuperare de două ori pe săptămână, este un pachet personalizat realizat de specialiști. Am efectuat până acum peste 20 de ședințe. Am învățat ce exerciții să fac pentru nervul sciatic și pentru coloană și le mai fac și acasă. O parte le fac la clinică, apoi acasă", a declarat, pentru Click!, Dana Săvuică.

Ce i-au interzis medicii

Dana Săvuică a declarat că medicii i-au interzis să mai poarte tocuri. 

"Era cât pe aici să îmi paralizeze piciorul dacă nu mă operam. Îți ia foarte mult timp să te recuperezi. De obicei, între 6 luni și un an durează recuperarea, depinde de organism.

Nu mai am voie să port tocuri, doar pantofi sport, balerini. Doar la evenimente mai port, dar tocuri mici, de 3 sau 5 cm, și stau cel mult o oră încălțată. Trebuie să reintru în stilul de viață normal, am fost în Sri Lanka, am început să dansez. Ritmul de viață l-am câștigat, dar am grijă să nu car valize, saci de gunoi, nu fac mișcări bruște", a mai spus vedeta.    Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel