Dana Rogoz și fiica ei au intrat în carantină: ”Am decis să stau câteva zile cu Lia în alt apartament”

Data actualizării: | Data publicării:
Dana Rogoz, foto instagram
Descriere foto: Dana Rogoz, foto instagram

Dana Rogoz a anunțat că este în carantină împreună cu fetița ei. 

După călătoria de la Slovacia, Dana Rogoz a avut parte de o mică surpriză la întoarcerea în România. Aceasta nu și-a putut îmbrățișa soțul și fiica.  Cele două au intrat în carantină. Anunțul a fost făcut chiar de ea pe contul ei de instagram. 

”Îmi era dor de priveliștea asta. Azi ne-am întors în București, pentru a petrece sărbătorile cu băieții. Deși Slovacia a ieșit de pe lista galbenă, am decis că e mai bine să stau câteva zile cu Lia în alt apartament, înainte de a ne întoarce efectiv acasă. Iar după un alt test negativ (am făcut multe în perioada filmărilor), vom putea sărbători liniștiți Crăciunul, toți 4. Apoi, în ianuarie, voi pleca iar cu Lia în Slovacia, pentru o luna de zile. Dar să o luăm pas cu pas. Suntem bine, sănătoase și voioase, și va mulțumim pentru încurajările primite”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz)

 Dana Rogoz a filmat  la Bratislava alături de Pavel Bartoş, iar luna viitoare va zbura din nou acolo pentru o lună de zile.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel