Dana Rogoz și-a dus fetița la creșă. Cum au fost primele două săptămâni pentru micuță

Data publicării:
Dana Rogoz, foto Instagram
Descriere foto: Dana Rogoz, foto Instagram

Dana Rogoz a povestit cum au fost primele două saptămâni la creșă pentru fetița ei.

Dana Rogoz se poate considera o femeie împlinită. Actrița are o carieră de succes, dar și o familie frumoasă de care este tare mândră. Invitată în emiisunea lui Cătălin Măruță, Dana Rogoz a povestit că și-a dus fetița la creșă chiar dacă are doar 1 an și 4 luni. Aceasta a mărturisit că a lăsat-o pe Lia plângând, însă după două săptămâni  micuța a început să se acomodeze.

Actrița a povestit că micuța Lia este în perioada de acomdare și nu regretă decizia pe care a luat-o, deoarece consideră că în acest fel se va dezvolta mult mai ușor. 

”Lia are un an și patru luni și este în a doua săptămână de creșă. Mi-am propus încă dinainte de a o avea să meargă la creșă mai repede decât Vlad. Programul e flexibil. Suntem în etapa de acomodare, mai mult eu, cred, decât ea. Am prins schema cea mai bună, Radu trebuie s-o lase. Nu mai plânge, se desparte mult mai ușor din brațele lui. A început să se integreze. Plânge când o iau, mustrător, un fel de «ce mi-ai făcut?».

M-am panicat, dar acum chiar cred că am luat cea mai bună decizie. Am senzația că acolo, cu copiii, se dezvoltă, e întotdeauna stimulată. Am plâns în prima zi. Nu am putut să fac nimic în ziua respectivă, am fost distrusă, dar a doua zi nu am mai plâns, a plâns doar ea. Acum începe să nu mai plângă. Pare că și-a creat o conexiune cu una dintre doamne și cu colegii”, a povestit actrița în emisiunea „La Măruță”.

 

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Dana Rogoz

 

Dana Rogoz suferă de o afecțiune a tiroidei, Hashimoto, care se întâlnește foarte des în rândul femeilor și poate declanșa fluctuații de greutate sau stări de oboseală.

“Și asta contează (nr. în privința numărului de kilograme), sunt pe tratament. Nu simt momentan așa zisele perioade de îngrășare care sunt cumva specifice bolii, deși, dimpotrivă, toată lumea crede că eu am hipertiroidism, pentru că sunt slabă, dar de fapt am hipotiroidism. În schimb, simt schimbări la textura pielii, simt că se usucă mai tare, am alte probleme asociate. Sau pot să am stări mai proaste și de obicei atunci îmi verific analizele și văd dacă e cazul să îmi măresc doza de tratament”, a declarat Dana Rogoz, în 2019, pentru viva.ro.

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel