Dana Rogoz, sacrificii imense pentru carieră. Actrița a plecat în Slovacia pentru filmări: „M-a rupt”

Data publicării:
Dana Rogoz, sursa foto Instagram
Descriere foto: Dana Rogoz, sursa foto Instagram

Dana Rogoz este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România. Chiar dacă are doi copii minunați, aceasta nu a dat uitării pasiunea ei pentru teatru. 

Dana Rogoz a fost nevoită să plece din nou în Slovacia pentru filmările unui lungmetraj străin. Aceasta este foarte entuziasmată deoarece reușește chiar și cu doi copii să își ducă mai departe pasiunea pentru actorie. Dana Rogoz este soție, mamă și o femeie de succes. Mulți oameni se întreabă de unde are aceasta atât de multă energie și cum de reușește să facă față cu brio tuturor sarcinilor pe care le are. 


„Doamne ce a mai plâns Vlad la despărțire, m-a rupt! Chiar dacă știe că de data asta vom fi plecate pentru filmări în Slovacia doar pentru câteva zile. "Deja mi-e dor de tine" mi-a zis fix când am intrat în aeroport și l-am înțeles perfect. Lia, în schimb, mă privește nevinovată acum, proaspăt trezită din somn, cu bateriile încărcate pentru zbor”, a scris Dana Rogoz pe Instagram. 


Pentru Dana Rogoz nu este prima oarăcând pleacă la filmări în Slovacia. Pe când Lia avea doar 7 luni, a avut parte de primul zbor cu avionul. Dana Rogoz nu a putut spune nu unei astfel de oportunități, așa că și-a luat inima în dinți și a plecat doar cu fiica ei, în Slovacia pentru a juca într-un lungmetraj străin. Celebra actriță are unul dintre rolurile principale. 


„Plecăm în Slovacia. După foarte multe amânări, din februarie și până acum, într-un final plec spre Slovacia pentru filmarea unui lungmetraj străin, în care joc unul dintre rolurile principale. Și pentru că încă o alaptez pe Lia, am ales să călătorim împreună. Suntem doar noi două, băieții au rămas acasă.... (...) Și ca să fie și mai grea plecarea, Vlad a plâns în hohote la despărțire... offf! Să ne țineti pumnii”, scria actrița pe Instagram în urmă cu 4 luni.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel