Dana Rogoz, probleme de sănătate. Actrița a dezvăluit totul: "Aș putea avea tendințe de îngrășare"

Data publicării:
Dana Rogoz, sursa instagram
Descriere foto: Dana Rogoz, sursa instagram

Dana Rogoz a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă.

Dana Rogoz este una dintre cele mai frumoase actrițe din România. Nu de multe ori, fanii vedetei s-au întrebat dacă problema de sănătate cu care se confruntă a ajutat-o să țină kilogramele în plus departe, mai ales că aceasta a trecut prin două sarcini.

Recent, frumoasa actriță a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care are spatele gol, iar fanii au sărit imediat cu întrebările legate de silueta ei.

“Bună, Dana. Arăți senzațional! Cum reușești? Poate faci un articol cu dieta ta și programul de sport. Te-am văzut acum câțiva ani pe plajă și arătai grozav și în realitate. Mult succes!”, i-a scris o urmăritoare actriței pe Instagram.

Unii nu au așteptat să răspundă actrița, astfel că au venit ei cu un răspuns: “Este foarte ușor. Dănuța suferă de tiroidă. Nu are ce sfaturi să îți dea. Pe Instagram vei vedea doar partea ruptă din basme, adevărul e dincolo de noi”.

 

La scurt timp, după ce a citit comentariile, Dana Rogoz a intervenit cu un răspuns pe măsură:  “Doamne, în ce te bagi…Eu am tiroidă autoimună, adică probleme legate de hipotiroidism mai degrabă, adică aș putea avea tendințe de îngrășare. Deci argumentul cu tiroida e în această situație rupt de realitate”, a fost răspunsul actriței.

 

Dana Rogoz suferă de o afecțiune a tiroidei, Hashimoto, care se întâlnește foarte des în rândul femeilor și poate declanșa fluctuații de greutate sau stări de oboseală.

“Și asta contează (nr. în privința numărului de kilograme), sunt pe tratament. Nu simt momentan așa zisele perioade de îngrășare care sunt cumva specifice bolii, deși, dimpotrivă, toată lumea crede că eu am hipertiroidism, pentru că sunt slabă, dar de fapt am hipotiroidism. În schimb, simt schimbări la textura pielii, simt că se usucă mai tare, am alte probleme asociate. Sau pot să am stări mai proaste și de obicei atunci îmi verific analizele și văd dacă e cazul să îmi măresc doza de tratament”, a declarat Dana Rogoz, în 2019, pentru viva.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel