Dana Rogoz, primele declarații după plecarea în Slovacia. Cum se descurcă actrița

Data publicării:
Dana Rogoz, sursa foto Instagram
Descriere foto: Dana Rogoz, sursa foto Instagram

Dana Rogoz va fi plecată din țară o perioadă, alături de fetița ei, Lia, pentru filmările unui lungmetraj care se filmează în Slovacia.

Cunoscuta actriță, Dana Rogoz a primit rolul principal într-un lungmetraj străin care se filmează în Slovacia și a fost nevoită să plece din țară, alături de fetița ei, Lia. Mămica încă o alăptează pe micuța ei și de aceea au fost nevoite să plece amândouă în această aventură.

 
Soțul Danei Rogoz a rămas acasă cu fiul lor, Vlad, care a fost foarte trist în urma plecării mamei lui. Foarte mulți oameni s-au întrebat cum reușește Dana să se descurce și cu filmările și cu fetița ei, iar aceasta a intrat în direct la „Vorbește Lumea” unde a povestit cum s-a adaptat. 


„Ne descurcăm... acum suntem în camera de hotel, îi pregătesc legumele... am luat cântar, tot ce-mi trebuie ca să pot să țin planul așa cum m-a rugat medicul pediatru care o urmărește. Pe perioada zilelor în care nu am filmare și în restul nopților suntem doar noi două. Iar efectiv când sunt la cadru și trebuie să îmi fac treaba de actriță, cineva din echipă stă cu ea. Dar avem mereu o cameră unde pot să o alăptez, iar ea este mereu aproape de mine în caz că apare vreo urgență să pot să intervin să îi fiu de ajutor. Au fost foarte înțelegători cei din echipa filmului cu situația mea și atunci ne descurcăm”, a declarat Dana Rogoz în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel