Dana Rogoz, momente grele. Prin ce suferință trece familia actriței: „Timpul ăla al nostru nu va mai fi niciodată la fel”

Data publicării:
Sursa foto: Dana Rogoz, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dana Rogoz, instagram

Dana Rogoz a vorbit despre schimbările din familia sa, care au afectat-o destul de mult. 

Dana Rogoz, în vârstă de 36 de ani,  este foarte activă pe rețelele de socializare acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața sa. Actrița a povestit că familia sa trece printr-un moment delicat. Mai exact, are doi frați, iar unul dintre ei va pleca „fără bilet de întoarcere” în Portugalia, lucru care a afectat-o extrem de rău pe vedetă.

Dana Rogoz: „Am tot amânat să mă gândesc la acest moment”

„Timpul ăla al nostru nu va mai fi niciodată la fel. Chiar și când ne vom vedea, va fi sub presiunea reîntâlnirii perfecte”, a scris actrița pe pagina ei de Facebook.


„Nici nu știu cum să încep… Hai să intru direct în subiect: unul dintre frații mei, Radu, pleacă din țară fără bilet de întoarcere. Pentru o perioadă de timp, nu se știe cât de lungă, va locui împreună cu prietena lui în Lisabona.

Și deși eu am fost întotdeauna cea care i-a încurajat să plece, având job-uri care le permit să lucreze de oriunde din lume, acum că se întâmplă…. ah… e mai greu decât mă așteptam.


Sigur și fratelui meu îi e greu, deși nu o recunoaște. Dar și mie îmi e! Da, sună super egoist, îmi dau seama, dar gândul că fratele meu nu va mai fi în același oraș cu mine, că nu ne vom mai putea vedea așa, spontan, cum o făceam de câte ori aveam chef, mă întristează. Am tot amânat să mă gândesc la acest moment, să analizez ce simt, deși știam că plecarea se apropie”, a povestit Dana Rogoz  pe rețelele de socializare.

„Aseară ne-am văzut toți 3, frații, la cina de dinaintea plecării. Și am vorbit numai tâmpenii, așa cum facem de fiecare dată, fiind prea lași în a discuta în profunzime subiectul plecării. Nu i-am zis ce simt, că nu vreau să îl încarc și cu ale mele”, a mai scris Dana Rogoz pe Facebook.

Dana Rogoz, amintiri dureroase la 8 ani de la moartea tatălui ei

Dana Rogoz a făcut o postare extrem de emoționantă pe Instagram, unde și-a amintit despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei și, anume, când tatăl vedetei s-a îmbolnăvit extrem de tare, fiind internat la terapie intensivă, după care și-a pierdut viața. Actrița a început mai întâi prin a scrie și câteva rânduri despre perioada când tatăl ei trăia, dezvăluind cadoul pe care acesta i l-a făcut odată cu împlinirea vârstei de 18 ani.

"Majoratul mi l-am făcut într-o discotecă din regie. Eram îmbrăcată cu o bustieră albastră “sexy”, cu o fustă de blugi extrem de scurtă, dar “sexy”, pe care o prietenă îmi cususe cifrele 1 si 8, și niște tocuri “sexy”. Am primit atunci cele mai multe seturi de lenjerie intimă din viața mea, toate foarte “sexy”. Tata mi-a oferit cadou o păpușă de porțelan. Mi-a spus că e o păpușă care compensează păpușile lipsă din copilăria mea, când el nu mi-a fost aproape. M-am emoționat pe moment, dar mai mult cu trecerea anilor. Tata e păpușa de porțelan din vitrină.", a scris Dana Rogoz pe Instagram.

Tatăl Danei Rogoz fusese transferat la terapie intensivă

"Îl mutaseră pe secția de terapie intensivă cu o zi înainte. Dar mă rugase să îi aduc un iaurt din rezerva lui, așa că m-am întors în clădirea în care fusese inițial internat. Am intrat în încăperea aceea micuță, cu o hartă mare și fără televizor, și m-am mirat că patul lui era strâns și noptiera golită. O doamnă în halat roșu a venit grăbită spre mine, pe holul spitalului, cu o pungă cu hainele lui, iaurtul și o banana. “Păi am înțeles că tot aici se va întoarce după ce iese de la terapie.” – “Dacă iese, nu-i problemă domnișoară, imediat îi pregătim patul la loc.” Am plecat plângând cu punga într-o mână. Tata e o pungă de plastic cu haine.", a continuat ea.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel