Dana Rogoz declarație emoționantă: „Ne leagă așa de multe!”. Cine este bărbatul despre care a declarat asta

Data publicării:
Dana Rogoz și Radu Dragomir, sursa foto Facebook
Descriere foto: Dana Rogoz și Radu Dragomir, sursa foto Facebook

Dana Rogoz, acest copil minune al televiziunii a crescut sub ochii noștri și o dată cu ea generații de copii, care o adorau pe Abramburica, de la ProTv. Copil talentat și carismatic, această a crescut și s-a transformat într-o actrița la fel de talentată, care nu și-a pierdut inocența și candoarea.

 

Debuta la doar 3 ani în grupul Minisong, îndrumată fiind de Ioan Luchian Mihalea. Juca deja, copil fiind, la Teatrul Evreiesc de Stat, atunci când avea să fie descoperită de Cristi Rotaru și adusă la ProTv, în echipa Magicianului. Avea 9 ani și personajul Abramburica avea să o facă celebra, pentru generații întregi de copii.

Dragoste pe platourile de filmare

Despărțirea de acest personaj nu a fost ușoară, dar și adolescența avea să îi marcheze existența și cariera cu roluri memorabile în sitcom-uri sau seriale de televiziune.

Tot pe platourile de filmare, avea să își cunoască marea dragoste a vieții și bărbatul care avea să îi devină soț, regizorul Radu Dragomir. Nu a fost dragoste la prima vedere, dar avea să fie pentru o viață și faptul că îi despărțea o diferență mare de vârstă, nu a fost un impediment pentru cei doi îndrăgostiți. 

„Prima întâlnire s-a întâmplat cu mult înainte de acești 18 ani, pe care îi avem ca relație. S-a întâmplat într-un cadru profesional, eu dădeam un casting pentru rolul Mimi, asta a fost prima întâlnire. Nu a fost numai cu Radu, a fost și cu Răzvan Săvescu, și a fost unul dintre castingurile la care m-am simțit probabil cel mai bine din toată viața mea. Prima impresie a fost că este un regizor bun, doar așa priveam lucrurile”, povestea Dana despre începuturile ei, pentru playtech.

Ne leagă așa de multe

În 2012, cei doi aveau să spună da și din acel moment, nimic nu a mai putut să îi despartă, Dana și soțul ei formând, o familie fericită, alături de cei doi copii ai lor.

Sensibilă din fire, actrița a fost cuprinsă de nostalgie și a postat de curând, pe contul ei de Instagram o fotografie cu bărbatul care i-a fost aproape și i-a marcat copilăria, nimeni altul decât  actorul Marian Râlea, vestitul Magician. Fotografia este din 2012, chiar de la nunta ei și spune o poveste emoționantă, despre cât de frumoasă poate fi legătura dintre doi oameni, peste timp. 

„Aici eram la nunta mea. Colegii de facultate tocmai ne făcuseră o surpriză și ceruseră DJ-ului să pună piesa „Eu pot, eu sunt Magician”. Și țin minte că, în rochie de mireasă fiind, îmbrățișată de Magi, cel care mi-a fost ca un tată o perioadă lungă din viața mea, m-a bușit plânsul. Ne leagă așa de multe.” A dezvăluit Dana, în descrierea fotografiei, conform celor de la click.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel