Dana Rogoz, bătută cu bestialitate pe stradă, în copilărie: "La 9 ani mă scuipau. La 12 trebuia să suport mâinile băieților care voiau să-mi ridice fusta" Ce spune acum agresoarea vedetei

Data publicării:
Sursa foto: Dana Rogoz, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dana Rogoz, Instagram

Dna Rogoz a povestit cum a fost bătută pe stradă, în copilărie. Vedeta a transmis și un mesaj pentru femeia care a agresat-o. 

Dana Rogoz este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Actrița a cunoscut celebritatea de la o vârstă fragedă, însă recunoaște că acest lucru a venit la pachet și cu multe neplăceri. Vedeta a devenit faimoasă sub numele de Abramburica.

Dana Rogoz, bătută cu bestialitate pe stradă, în copilărie

Recent, Dana Rogoz și-a amintit un moment neplăcut din copilăria sa, la scurt timp după ce a început să devină celebră. Mai exact, actrița a fost scuipată și pălmuită pe stradă de o femeie. Actrița a povestit tot ce s-a întâmplat, asta după ce agresoarea ei s-a lăudat pe rețelele de socializare cu ce i-a făcut Danei Rogoz la acea vreme. 

„A înnebunit asta cu perfectul ei… doamne… mi-aduc aminte că în urmă cu ani când venea la (nr. o televiziune)… am bătut-o pe stradă… pur și simplu vorbea îngâmfat… noi de vârsta ei, eu și o prietenă am intrat în vorbă cu ea. Sincer o admiram, nah, erau alte vremuri. Ea înfumurată a zis ceva în sictir, era o proaspătă vedetă ea cică. Apoi i-am tras un scuipat plus o palmă, rușine să te porți urât în sictir cu oamenii care te plac', a scris femeia care a agresat-o pe Dana Rogoz, pe contul ei de Instagram.

Dana Rogoz: „Pe la 12 trebuia să suport deja mâinile băieților care voiau cu orice preț să ridice fusta Abramburicai pe stradă”

Dana Rogoz nu a putut să rămână nepăsătoare la mesajul postat de agresoarea sa, astfel că i-a dat imediat și o replică. 

„Tocmai am citit pe Instagram acest mesaj. Inițial m-am blocat. Mi s-a oprit respirația. Probabil m-am blocat la fel ca Dana-copil în momentul respectiv. (…) Eram Abramburica, un copil cu o stea norocoasă, un copil iubit de mulți alți copii. Tocmai de aceea nu m-am plâns niciodată când eram victima bullying-ului. Și alți colegi de școală erau agresați, doar că din alte motive. (…) Mă scuipau chiar înainte de a se închide ușile de la troleul aglomerat și rămâneam să mă șterg pe scări, neputincioasă. Aveam vreo 9 – 10 ani. Pe la 12 trebuia să suport deja mâinile băieților care voiau cu orice preț să ridice fusta Abramburicai pe stradă. Dar le treceam pe toate la „riscurile meseriei' și mergeam mai departe. (…)

Și tot Dana-adult vrea să îi răspundă femeii care se laudă acum cu acest comportament. Rușinea e a dumneavoastră, doamnă. Rușine că anii au trecut și că ați ramas la fel. Îmi pare rău pentru proasta educație pe care ați primit-o când erați copil, dar nu pot să vă scuz pentru adultul care ați devenit. Pare că sunteți la rândul dumneavoastră mamă. Cum ați reactiona când copilul ar veni acasă bătut și scuipat de altcineva? Îmi imaginez, cu tristețe, ca încurajați genul acesta de comportament. Îmi imaginez că ați fi fericită știind că v-a moștenit și cătradiția merge mai departe. Pentru copilul meu și pentru alți copii sunt furioasă acum.Sunteți mândră de ce mi-ați facut împreunăcu prietena dvs. încât aveți curajul să vă lăudați pe contul meu? Să vă fie rușine. Nu ați inteles nimic din viața asta', a scris Dana Rogoz, pe blogul personal.

Citește și: Dana Rogoz, atac dur la adresa părinților care au sfătuit-o să-și lovească fiica, pentru a nu mai purta scutec: „Mi s-a explicat că nu trebuie bătută rău, ci doar cât să o sperie”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel