Dana Rogoz a petrecut Paștele în camera de hotel. Gestul făcut de soțul actriței în ziua de sărbătoare

Data publicării:
Dana Rogoz, foto Instagram
Descriere foto: Dana Rogoz, foto Instagram

Dana Rogoz se află în Bratislava, acolo unde filmează un lungmetraj. Cum sărbătorile au prins-o pe vedetă într-o țară străină și în plină pandemie, acesteia nu i-a rămas decât să sărbătorească Învierea Domnului în camera de hotel. 

Dana Rogoz muncește din greu, în această periodă, la un nou lugmetraj. Pentru această producție, actrița a fost nevoită să se mute în Bratislava pentru o perioadă, alături de fiica sa. Acasă, au rămas soțul vedetei, regizorul Radu Dragomir și fiul lor cel mare, care în ziua de Paști i-au făcut o surpriză și au vizitat-o, cu ouă și cozonac. Întreaga familie a petrecut astfel Paștele într-o cameră de hotel. Bucuria revederii a fost atât de mare, încât nici nu a mai contat locul în care se află.

 

„Hristos a Înviat! Așa e Paștele nostru, din camera de hotel din Bratislava. Băieții au adus ouă vopsite în bagaj, așa că nu ne lipsește nimic. Iepurașul ne-a găsit chiar și aici – spre marea surprindere a lui Vlad – și ne-a lasat fiecăruia câte un mic cadou. Să vă bucurați din plin de aceste zile!”, a scris Dana Rogoz pe Instagram

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel