Dana Rogoz a ajuns cu fiica ei la spital. Ce s-a întâmplat cu micuța Lia: " Își ținea paharul cu dinții "

Data publicării:
Dana Rogoz, foto Instagram
Descriere foto: Dana Rogoz, foto Instagram

Dana Rogoz a trecut prin momente delicate, după ce a ajuns cu fiica ei la spital.

Dana Rogoz, în vârstă de 36 de ani, este una dintre cele mai iubite vedete din România. Actrița se poate mândri cu o carieră de succes, dar și cu o familie superbă. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Radu Dragomir, un bărbat cu 18 ani mai mare decât ea și eu împreună doi copii, un băiețel pe nume Vlad, în vârstă de șapte ani și o fetiță, Lia, în vârstă de un an și jumătate.

Deși este foarte ocupată cu proiectele, Dana Rogoz este o mămică desăvârșită și încearcă să stea cât mai mult alături de familia ei. Ca orice copil, năzbâtiile sunt la ordinea zilei, dar uneori se lasă și cu răni. Așa s-a întâmplat și în cazul micuței Lia, care a căzut și, și-a rănit mâna, moment care a panicat-o puțin pe frumoasa mămică. Îngrijorată, Dana Rogoz nu a stat pe gânduri și a mers imediat cu micuța la spital. Din fericire, nu este vorba de o problemă gravă.

 

"Lia mea e putin suparata acum, caci a cazut si s-a lovit la mana dreapta. Dar tocmai ce am iesit de la spital si vestea buna e ca nu necesita ghips, nu e nimic grav, ci trebuie doar sa avem grija sa isi revina incet - incet. Azi isi manca supa cu mana stanga si iti tinea paharul cu dintii, ca sa nu isi foloseasca dreapta. Si-o proteja, micuta. Of." a mărturisit vedeta pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz)

 

 

Dana Rogoz, destăinuiri emoționante din relația cu soțul ei, Radu Dragomir

 

Dana Rogoz și Radu Dragomir sunt unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Cei doi au împreună doi copii minunați și în ciuda criticilor primite de-a lungul timpului din cauza diferenței de vârstă, cei doi au demonstrat că se iubesc foarte mult și sunt un exemplu pentru multe cupluri.  Dana Rogoz a făcut mărturisiri emoționante despre relația ei cu Radu Dragomir și felul cum s-a construit căsnicia lor.


„E un tată extrem de dedicat, de iubitor, de preocupat, e foarte prezent. (…) E ireproșabil, sincer, ca tată. El știe asta despre el, el face tot ce poate, el nu are, de exemplu, ca mamă, de multe ori mă simt vinovată de anumite lucruri, el niciodată nu se simte vinovat. El, chiar dacă știe că nu e perfect, el știe că face tot ce poate”, a spus Dana Rogoz pe Youtube. 


Dana Rogoz a dezvăluit că nu s-ar vedea trăind fără soțul ei, deoarece sunt mai mult decât un cuplu, sunt prieteni buni care se susțin reciproc în orice. Actrița spune că secretul relației lor este că au multe lucruri în comun, au aspirații comune, proiecte, dar și griji. 


„Radu este…nu-l văd separat de mine ca nimic așa, e un fel de…nu numai partener, cel mai bun prieten. E omul cu care am evoluat, gândim la fel, sunt lucruri pe care nu le mai putem explica în cuvinte. El e acolo, eu sunt acolo pentru el. Cel puțin în momentul ăsta funcționăm ca un tot. Avem proiectele noastre împreună, avem aspirații împreună, avem griji împreună, avem totul împreună… Suntem efectivi cuplați, lipiți în cele mai mici rosturi. Așa suntem împreună”, a declarat vedeta pe YouTube. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel