Dana Roba se confruntă cu dureri mari, la scurt timp după ce a fost externată. Vedeta va ajunge din nou pe masa de operație: „Nu îmi vine să cred. Mi se înfundă nasul și mi se înfundă și capul”

Sursa foto: Dana Roba, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dana Roba, instagram

Dana Roba va ajunge din nou pe masa de operație, din cauza loviturilor primit de la soțul ei. 

Dana Roba trece în continuare prin momente grele, după ce a fost bătută cu bestialitate de către soțul ei. Vedeta a rămas fără păr, are în continuare mâinile în ghips și recunoaște că se descurcă foarte greu, iar durerile sunt aproape insuportabile. 

Dana Roba se confruntă cu dureri mari, la scurt timp după ce a fost externată

Dana Roba a mărturisit că va ajunge din nou pe masa de operație, din cauza problemelor cu care se confruntă la nivelul mâinilor. Totodată, make-up artistul a precizat că, din cauza loviturilor primit la cap, i se înfundă nasul și capul. foarte rău. 

„Încerc să mă simt bine, dar nu este deloc ușor. Este greu că nu pot lucra cu mâinile astea în ghips. În vreo trei săptămâni urmează să îmi dea ghipsul jos de la mâini și să mă opereze la mâna dreaptă obligatoriu iar la mâna stângă am înțeles că s-ar putea să scap de operație, este puțin mai binișor. Nu îmi vine să cred prin ce am putut trece. Am momente când mi se înfundă nasul și mi se înfundă și capul. Este foarte greu!”,  a declarat Dana Roba, pentru Click.

Dana Roba: „Mă doare sufletul că mâine nu mă pot duce la lucru și că sunt într-o stare atât de gravă”

„Dumnezeu îmi dă putere să trec peste și cu siguranță El mă va vindeca total. Dacă El nu mi-a îngăduit să mor sau să stau într-un scaun cu rotile și pot să merg pe picioare, pentru mine este foarte mult. Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru viața mea.  (...) Piciorul meu drept este într-o stare destul de gravă, pentru că mă doare de trei zile foarte tare.  Mâine mă voi duce de urgență la doctor să vedem dacă va trebui pus în ghips, eu nu vreau, dar voi asculta de medic. Mă doare sufletul că mâine nu mă pot duce la lucru și că sunt într-o stare atât de gravă”, a explicat Dana Roba pe rețelele de socializare.

Soțul Danei Roba cere să fie judecat în libertate

„În acel moment, Dana a început să mă amenințe cu interlopii și mi-a fost frică că vor veni să mă omoare. Regret ceea ce am făcut și nu o voi mai lovi niciodată pe soția mea. Dar vreau să se știe că ce s-a întâmplat a fost în legitimă apărare din cauza faptului că am fost provocat. Aș vrea să fiu judecat în libertate, pentru că fetițele mele au nevoie de mine că am lucrat 10 ani la jandarmi. Eu m-am ocupat de fete, nu soția mea', a spus soțul Danei Roba.

Declarațiile lui Daniel Balaci nu s-au oprit aici. Bărbatul a mărturisit că soția sa a fost amanta lui Nicolae Guță și chiar are fotografii cu ea venind acasă târziu în noapte. 

„Dana a fost amanta lui Guță și am poze cu ea venind acasă la 1 noaptea. Soția mea și-a făcut relații pentru că machiază, ea mi-a distrus familia. În toată perioada în care am fost împreună nu i-am dat nicio palmă. Menționez și că am fost campion la șah.”, a mai spus Daniel Balaciu, conform SpyNews.ro.

Soțul Danei Roba a ținut să precizeze faptul că soția sa devenise un stres continuu, acest lucru făcându-l să-și piardă cumpătul. 

„Trebuie să menționez că de 28 de zile eram închis în casă împreună cu fetele mele pentru că aveam toți varicelă. Dana nu m-a schimbat nici măcar o zi, iar situația asta mi-a provocat un stres continuu. În data de 8 mai, soția mea a depus o cerere de divorț la notar și am primit un termen de răzgândire până în data de 9 iunie.”, mai susține Daniel Balaciu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 06 iul 2023, 10:19 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience