Dana Roba, prima apariție după ce a fost bătută cu bestialitate de soțul ei, cu ciocanul. Femeia este de nerecunoscut: "Dumnezeu mi-a dat o a doua șansă la viață..."

Sursa foto: Dana Roba, captură TV/ România TV
Descriere foto: Sursa foto: Dana Roba, captură TV/ România TV

Dana Roba a oferit primul interviu, după ce a fost bătută cu bestialitate de soțul ei, cu ciocanul.

În urmă cu câteva săptămâni, Dana Roba a ajuns de urgență pe patul de spital, după ce soțul ei a bătut-o crunt, cu un ciocan. Deși medicii îi dădeau puține șanse de supraviețuire, fosta iubită a lui Nicolae Guță a luptat cu toate puterile să rămână în viață. După mai multe intervenții suferite, Dana Roba și-a revenit și a oferit primul interviu. Make-up artistul este de nerecunoscut. 

Dana Roba, primele declarații după ce a fost bătută cu bestialitate de soțul ei, cu ciocanul

Dana Roba este în continuare în stare de șoc și nu-i vine să creadă că încă mai este în viață, după bătaia cruntă pe care a luat-o de la soțul ei. Totodată, fosta iubită a lui Nicolae Guță recunoaște că până ieri i-a fost teamă să se uite în oglindă și să accepte că este desfigurată și că este o minune că a scăpat cu viață, mai ales că medicii nu-i dădeau șanse de supraviețuire. 

"Niciun medic nu mi-a garantat viață la cât de groaznică a fost bătaia. Mă mir și eu. Nu am putut să mă uit la pozele cu mine până azi noapte, a fost prima dată când m-am uitat și am rămas șocată, nu îmi vine să cred că sunt eu și consider că Dumnezeu mi-a dat o a doua șansă la viață. (...) Toți medicii au fost 100% convinși că o să mor. Toți medicii mi-au spus că intru în operație, dar fără nicio șansă de viață.", a declarat Dana Roba la România TV.

Dana Roba: „Am rămas șocată de cât de rău am arătat”

Dana Roba spune că Dumnezeu a făcut o minune pentru ca ea să rămână în viață. Cu toate astea, make-up artistul recunoaște că a văzut pozele cum arăta înainte și nu-i vine să creadă. 

"Dumnezeu a luptat pentru mine. Eu, când am văzut pozele nu am putut să mai dorm toată noaptea. Am rămas șocată de cât de rău am arătat. Nu-mi vine să cred cum am arătat și cum arăt acum. Nu mă recunosc. Arătam ca un om mort.", a mai spus Dana Roba, potrivit România TV.

Dana Roba susține că soțul ei și-a premeditat fapta

Dana Roba susține că soțul ei a premeditat totul și cu cât îl ruga să nu o mai lovească, bărbatul dădea mai tare și chiar a călcat-o cu picioarele pe față. 

"El a premeditat asta de duminică seară, pentru că eu nu aveam ciocanul ăla în casă, cu care el m-a bătut. În momentul când mă bătea, țin minte clar că îi spuneam: Daniel, să știi că tu nu dai în mine, tu dai în Hristos, tu dai în copilul lui Isus și o să îți pară rău pentru toate loviturile pe care mi le dai și atunci se enerva și mai tare și mă lovea și mai tare, M-a călcat cu picioarele pe față și mi-a zis: Îți garantez că o să mori, du-te dracu de pocăită, că vei muri. Așa mă înjura încontinuu.", a spus Dana Roba la România TV.

Deși este traumatizată de momentele prin care a trecut, Dana Roba susține că vrea să se întâlnească cu el să-l întrebe de ce a maltratat-o în felul acesta, în contextul în care ea i-a fost întotdeauna fidelă și a muncit din greu pentru familia sa. 

"Nu știu de ce a făcut asta. Când o să mă fac bine o să vreau să dau ochii cu el să îl întreb, pentru că am fost o femeie foarte bună, nu a muncit nicio zi în viața lui. Eu am muncit pentru toată lumea, fetele mele sunt foarte bine, la școli private și doar eu am fost. Consider că legea își va face treaba așa cum trebuie. Nu meritam să fiu bătută, nu l-am înșelat niciodată, nu am avut pe altcineva. Nu înțeleg de ce m-au bătut în halul ăsta.", a mai spus Dana Roba, potrivit aceleiași surse menționate anterior.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 26 iun 2023, 19:46 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience