Dana Roba, în reconstrucție facială. Ce spune sora ei despre starea sa de sănătate: „Medicii i-au dat tot timpul calmante să nu o afecteze”

Sursa foto: Dana Roba, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dana Roba, instagram

Lidia Roba, sora Danei Roba, a mărturisit care este stiuația surorii sale. Este o perioadă foarte dificilă pentru Dana Roba.

Cu ocazia unui interviu, sora Danei Roba, Lidia Roba a fost contactată pentru a oferi mai multe detalii despre starea de sănătate a surorii sale. Astfel, publicul a putut obține mai multe informații despre situația actuală a vedetei. Toată lumea știe că femeia a fost agresată cu bestialitate de către soțul său în urma unei posibile neînțelegeri cu privire la divorțul lor.

Mai are nevoie de operații

Astfel, Lidia Roba, a spus despre sora sa că a primit opt ciocane în cap. O parte din craniu îi lipseșe, în zona din față. Aceasta va avea nevoie de o reconstrucție facială în timp. Situația încă este una critică deoarece femeia încă are așchii de la oasele  strivite de ciocan, pe creier. Medicii sunt  nevoiți să scoată manual toate aceste rămășițe de os. Deși este conștientă și a putut vorbi despre incident, medicii îi dau medicamente pentru a nu se agita.

„Când s-a întâmplat tragedia, Dana a primit în cap opt ciocane. Acum nu mai are o parte din craniu, în zona din față. Trebuie să i se facă reconstrucție în perioada care urmează, deci vă dați seama cât de riscantă este viața ei acum, ea poate muri în orice clipă. O să fie externată zilele acestea, medicii o să îi reducă și tratamentul.

Dana mai are nevoie de operații, pentru că ea încă mai are așchii pe membranele de la creier. Ea acum vorbește, își amintește tot ce s-a întâmplat, dar medicii i-au dat tot timpul calmante să nu o afecteze acest lucru după operație.”, a spus aceasta, pentru Click.

Este greu

Dana a încercat să se apere pe tot parcursul agresiunii. De aceea, aceasta are ambele mâini în ghips până la cot. Îi lipsește părul în urma bătăii, dar și osul de la nas, după cum spune sora acesteia. Situația este una dificilă.

„Pentru că a încercat să se apere la cap, atunci când îi dădea cu ciocanul în cap, Dana a ținut mereu mâinile la cap, așa că și ele au fost foarte afectate, pentru că le are pe amândouă în ghips până la cot. Nu mai are nici păr în cap, nu mai are nici osul de la nas. E greu”, a declarat, Lidia Roba, pentru Click!

Nu avea motive să facă ce a făcut

Cu toate acestea, Lidia Roba spune că bărbatul nu avea de ce să fie gelos. Sora sa nu îi dădea motive pentru a fi în acest mod. Ea spune despre propria soră că este o persoană familistă și că mereu țineau legătura.

„El nu avea de ce să fie gelos, pentru că ea nu îi dădea motive. El a încercat mereu să o controleze, de vreo doi ani de zile o pisa, o tachina mereu de la orice lucru. Dana a tras cu familia cât a putut și a încercat să acopere problemele dintre ei. Noi două vorbeam de cinci-șase ori pe zi, la telefon, și el mereu îi spunea de ce o sun atât de des. Noi suntem mai mulți frați în familie, dar noi două mereu am avut o relație mai specială, așa am fost noi două”.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 22 iun 2023, 13:14 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience