Dana Roba a fost externată din spital. Femeia s-a întors în locuința în care a fost lăsată de soțul ei într-o baltă de sânge

Sursa foto: Dana Roba, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dana Roba, instagram

Dana Roba a fost externată din spital și s-a întors în casa în casa a fost bătută cu bestialitate de către soțul său. 

Dana Roba a trecut prin momente de coșmar, după ce a fost bătută crunt de către soțul ei. Bărbatul a lovit-o cu ciocanul în cap, iar make-up artistul a ajuns de urgență pe masa de operație. Situația a fost atât de gravă, încât medicii nu i-au dat prea multe șanse de supraviețuire. Cu toate astea, Dana Roba a luptat din răsputeri să rămână în viață, iar Dumnezeu a făcut o minune. 

Dana Roba a fost externată din spital

După momentele crunte prin care a trecut, acum Dana Roba a fost externată din spital și s-a întors în locuința în care a trăit coșmarul vieții sale. Sora femeii a declarat că fiicele Danei Roba sunt în continuare la părinții soțului ei și vor rămâne în grija lor până când medicii vor considera că Dana Roba este aptă să aibă grijă de cele mici. Potrivit cancan.ro, familia make-up artistului s-a ocupat să facă curățenie în locul în care bărbatul a măcelărit-o pe soția sa, pentru ca Dana Roba să nu aibă parte de un impact mult prea mare. 

„Fetele încă sunt la ei (nr. la părinții lui Daniel Balaciu), deci fetele încă nu au ajuns acasă pentru că Dana este cu mâinile în ghips, este într-o situație destul de dificilă și nu poate să se ocupe de fete. Fetele încă nu au venit la mama lor, ea (nr. Dana Roba) este la apartament, este supravegheată în totalitate și atunci, momentan, nu poate să se ocupe de fete. Abia după ce îi vor da ghipsul jos de la mâini și când doctorul îi va spune că este aptă să îngrijească fetele. Momentan, doar astea sunt detaliile anchetei și trebuie să avem răbdare cu fiecare pas”, a spus Lidia Roba, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Dana Roba susține că soțul ei și-a premeditat fapta

Dana Roba susține că soțul ei a premeditat totul și cu cât îl ruga să nu o mai lovească, bărbatul dădea mai tare și chiar a călcat-o cu picioarele pe față. 

"El a premeditat asta de duminică seară, pentru că eu nu aveam ciocanul ăla în casă, cu care el m-a bătut. În momentul când mă bătea, țin minte clar că îi spuneam: Daniel, să știi că tu nu dai în mine, tu dai în Hristos, tu dai în copilul lui Isus și o să îți pară rău pentru toate loviturile pe care mi le dai și atunci se enerva și mai tare și mă lovea și mai tare, M-a călcat cu picioarele pe față și mi-a zis: Îți garantez că o să mori, du-te dracu de pocăită, că vei muri. Așa mă înjura încontinuu.", a spus Dana Roba la România TV.

Deși este traumatizată de momentele prin care a trecut, Dana Roba susține că vrea să se întâlnească cu el să-l întrebe de ce a maltratat-o în felul acesta, în contextul în care ea i-a fost întotdeauna fidelă și a muncit din greu pentru familia sa. 

"Nu știu de ce a făcut asta. Când o să mă fac bine o să vreau să dau ochii cu el să îl întreb, pentru că am fost o femeie foarte bună, nu a muncit nicio zi în viața lui. Eu am muncit pentru toată lumea, fetele mele sunt foarte bine, la școli private și doar eu am fost. Consider că legea își va face treaba așa cum trebuie. Nu meritam să fiu bătută, nu l-am înșelat niciodată, nu am avut pe altcineva. Nu înțeleg de ce m-au bătut în halul ăsta.", a mai spus Dana Roba, potrivit România TV. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 28 iun 2023, 20:35 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience