Dana Neacșu, despre situația din spitalele COVID-19: ”Totul este înfiorător”

Data actualizării: | Data publicării:

Dana Neacșu a vorbit despre ce se întâmplă în spitale și cum arată oamenii infectați de COVID-19

În data de 12 Noiembrie, Dana Neacșu a postat un mesaj în care sublinia faptul că nu crede declarația celor de la ATI, și anume că nu mai sunt locuri în spitale și că oamenii mor pe scaune. 

”După cât se spune la TV, că la ATI nu mai sunt locuri și mor oameni pe scaune, dacă mai apare o filmare cu paturi goale și iar nu faceți nimic, înseamnă că suntem retarzi..”, a scris Dana Neacsu pe contul ei de facebook, în data de 12 Noiembrie. 

 

Astăzi se pare că situația și părerea ei este schimbată la 180 de grade. Vedeta din motive medicale a fost nevoită să treacă pe la spital pentru un control de rutină, însă imaginea văzută la fața locului, a făcut-o pe vedetă să rămână șocată.

”Nevoită fiind să întru într-un spital, din cauza stresului și oboseli din ultimul an, am tras cu ochiul printr-o crăpătură de ușa, la secția ATI. Imaginea e una de război! Încă de la intrarea în unitate, totul este înfiorător. Corturi, oameni mulți, medici cu fețele obosite și o agitație pe care încearcă să o mascheze pentru a nu creea panică printre cei deja panicați. Paturi unul lângă altul, oameni intubați, medici cărora nu le poți zări urmă de piele, mișunând îngrijorați de colo-colo și mulți oameni la rând, așteptând în corturile special amenajate și în interior și în exterior! O imagie pe care o voi păstra multă vreme și de care o să îmi amintesc de fiecare dată când nu îmi place să port masca sau când fac figuri că nu îmi place mirosul de dezinfectant”, a transmis Dana Neacsu pe contul ei de facebook

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel