Dana Marijuana, devastată de durere, la o lună de la moartea iubitului: „Îl simt ca pe un înger păzitor”

Data publicării:
Dana Marijuana, devastată de durere, la o lună de la moartea iubitului. Foto Facebook
Descriere foto: Dana Marijuana, devastată de durere, la o lună de la moartea iubitului. Foto Facebook

Dana Marijuana nu își poate reveni după moartea iubitului său. 

Daniel Burlacu, iubitul Danei Marijuana, a murit, în urmă cu o lună. 

Artista avea o relație cu Daniel Burlacu de câțiva ani. Bărbatul avea 49 de ani, era tatăl a trei copii și fost campion mondial de box. Prea multe detalii despre accidentul în care a murit acesta nu se cunosc. Potrivit Click, Daniel Burlacu ar fi căzut de pe o scară, la Hanul Artiștilor și s-a lovit la cap. În urma accidentului, acesta ar fi murit la spital. 

Dana Marijuana și-a pierdut iubitul, la puțin timp după ce își pierduse și părinții.

„Nu mai pot! Nu mai vreau să ies cu nimic, după ce mi s-a întâmplat cu mama, cu tata, acum s-a întâmplat nenorocirea asta. E prea mult pentru mine. Nu mai vreau. M-am retras din viața publică, atât mai pot să spun”, spunea artista, în urmă cu o lună, pentru Cancan.

Dana Marijuana: Nici nu știu dacă o să reușesc vreodată să trec peste asta

 La o lună de la decesul lui Daniel Burlacu, artista și-a găsit puterea de a vorbi despre drama pe care o trăiește. 

„Nu mi-am revenit încă din șocul morții lui Daniel. Nici nu știu dacă o să reușesc vreodată să trec peste asta. Încerc să vorbesc despre acest subiect și nu pot. Nu reușesc fiind este încă prea dureros! Îl simt ca pe un înger păzitor și-mi doresc să rămână lângă mine!',, a declarat Marijuana, potrivit impact.ro.

Parcursul relației celor doi

Dana Marijuana și iubitul ei s-au despărțit la finalul lunii decembrie 2021, pentru că, spun surse, bărbatul i-ar fi spus atunci că nu o mai iubește. Totuși, în prima lună a acestui an, cei doi au hotărât să-și dea o nouă șansă.


Artista a dat vina pe anturajul bărbatului, dar și pe fosta soție.

„Am văzut că în jurul lui se întâmplau numai rele, încercam să lupt contra lor, dar am considerat că asta face parte din viața lui și că viața lui nu-mi aparține mie și că trebuie să mă retrag, că nu sunt soția sau partenera care să-ți coordoneze viața. Erau prietenii lui... și fosta soție, care s-a băgat aiurea", spunea Dana Marijuana cu ceva timp în urmă, la Antena Stars. 

Dana Coteanu, prima femeie MC din România, a devenit cunoscută cu numele de Dana Marijuana în urmă cu 26 de ani, când, pe atunci, în vârstă de 14 ani, a înregistrat o strofă pentru melodia „Copiii Focului”, lansată in 1995 de trupa B.U.G. Mafia.

De atunci, artista a avut mai multe colaborări cu nume grele din industrie, precum: B.U.G Mafia, La Familia, Ganja, Il-Egal, Puya, 6ase 6ase, Tonik Obiektiv, Loredana Groza, Catalina Toma, Anda Adam, Brugner, Shobby (Codu Penal), Connect-R, Roxana Andronescu (Capuccino/ Spin), Andreea Antonescu, Gigis, Mihai Bendeac, Drew și multi alții.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel