Dana Marijuana a ajuns la limita sărăciei. Artista este dispusă să cânte pe zahăr, ulei și făină: ”Să fac niște gogoși”

Dana Marijuana, foto Facebook
Descriere foto: Dana Marijuana, foto Facebook

Dana Marijuana se confruntă cu probleme financiare grave. Artista este dispusă să facă compromisuri neașteptate în carieră, pentru a avea ce să pună pe masă. 

Dana Marijuana trece prin momente grele, din cauza problemelor financiare cu care se confruntă. Artista a ajuns la capătul puterilor și chiar este dispusă să facă anumite compromisuri pentru a avea ce pune pe masă. 

Dana Marijuana, dispusă să cânte pe zahăr, ulei și făină

Dana Marijuana a recunoscut că a ajuns să accepte anumite alimente, pentru prestația sa. 

”Momentan cânt, nu pe sandwich-uri, cânt pe nimic! Zahăr, ulei și făină, să fac niște gogoși. Aș fi de acord. Le-aș face o listă și da! Mâncarea este scumpă în ziua de azi. Asta este problema, cu lumea este mai greu acum, toți se plâng.”, a declarat Dana Marijuana., relatează spynews.ro

Artista se pregătește să se căsătorească

Chiar dacă pe plan financiar lucrurile stau foarte rău, pe plan sentimental, Dana Marijuana o duce foarte bine și chiar este pregătită să se căsătorească cu noul iubit. Mai mult decât atât, artista a dezvăluit și cum își dorește să arate marele eveniment. 

”Nu oficial (n.r. cerut-o de soție), dar și-a exprimat dorința de a fi alături de mine și mi s-a părut că a zis-o din suflet. O să facem la un moment dat, dar vreau să fie ceva frumos, pregătit, ceva deosebit. Mă gândeam la mare poate, nu vreau masă cum se face de obicei. Mi-ar plăcea o petrecere, un bufet suedez.”, a mai declarat Dana Marijuana.

Dana Marijuana s-a mutat într-un container

Din cauza sărăciei, Dana Marijuana s-a decis să vândă tot și să se mute în Constanța, într-un container.

”Noi am făcut o economie mare, cu becuri economice, cu gazul, nu prea ne-am spălat și ne-au venit facturi de zeci de milioane, nu mi s-a părut corect. Ideea este că nu mai rezist. Nu mai am cu ce. Am vândut tot. Mai mult de atât, nu pot.”, a declarat Dana Marijuana, la Antena Stars.

Deși, ca spațiu, containeru ar putea oferi un oarecare confort, la nivel de utilități, artista mai are ceva de tras. Vedeta nu are încă apă și nici curent, astfel că duce un trai destul de incomod. Cu toate astea, ea spune că este hotărâtă să meargă mai departe și să rezolve toate problemele legate de confort. 


”Nu am apă, nu am curent, aveam niște panouri, dar s-au spart. Trebuie să le înlocuiesc. Apa o cumpăr momentan. Trebuie să fac un puț.”, a mai spus ea.

Dana Marijuana: „Pentru neplată a fost suspendat”

În urmă cu câteva luni bune,  când încă gradele erau scăzute, Dana Coteanu, pe numele ei real, susținea că se descurca foarte greu și că rămăsese fără apă caldă și căldură

”Problema este în felul următor, eu locuiesc într-o clădire veche. Noi aveam două apartamente. Într-unul stăteau copiii, iar eu stăteam mai sus. Am crezut că am același contor și sus, și jos. Am raportat contorul de gaz timp de trei ani de când stau aici. Când m-am mutat jos, pentru că am renunțat la apartamentul de sus, am constatat, după ce am adus un specialist, că aveam un cu totul alt contor, nu era cel de la care eu dădeam indexul. Pentru neplată a fost suspendat, corect.

Am vorbit la firma de la care am închiriat spațiile în care stau, le-am explicat situația, ei au plătit factura, dar, cu toate astea, noi așteptăm de o lună să se pună contorul și nu ni se mai pune. De la firma de unde am închiriat au sunat și ei, am sunat și noi să întrebăm de ce nu vin să ni-l pună. Dar ne duc cu zăhărelul și cu vorba și nu ne dau nicio soluție să ni se pună contorul la loc”, a declarat Dana Marijuana pentru fanatik.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 28 iun 2023, 15:30 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience