Dana Budeanu, top 5 „fătălăi” din România: „Nu pot să-i pun pe toți din USR, nu?”

Data publicării:
Dana Budeanu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Dana Budeanu, sursa foto Instagram

Dana Budeanu a realizat un top 5 al fătălăilor din România. Nu o să-ți vină să crezi cine este pe primul loc. 

Invitată la Aleph News, Dana Budeanu a fost provocată să realizeze un top 5 al celor mai fătălăi bărbați din România. Pe primul loc se clasează Vlad Voiculescu. 


„De ce este pe locul întâi? Păi pe lângă structura lui, că asta e, despre care scriu din 2016... pentru că el așa e. El este acest plăpânzel”, a declarat Dana Budeanu pentru Aleph News


„Au ars oamenii ăia, bă vii tu, îți tremură mâna, dai microfonul jos, cu măscuța aia, plăpânzel, emoționat, îți tremură vocea... ce-mi inspiri tu?”, a spus Dana Budeanu cu referire la discursul susținut de Vlad Voiculescu după incendiul de la Spitalul „Matei Balș”.


Pe locul doi în topul Danei Budeanu se află Claudiu Năsui, iar pe locul 3 Cătălin Drulă. „Deci Drulă a interzis participarea Chinei la licitațiile pentru infrastructura... păi eu i-am spus, sună-l pe taică-tu, că taică-tu a fost smecher, asta este...”


„Locul 4... Cocoloș...n-ai cum cu ăsta...”, a mai spus Dana Budeanu. 


Pe locul 5, Dana Budeanu l-a clasat pe „Nicușor... Nicușor e al meu mă... eu sunt cu Nicușor. Ăsta e pe 5 pentru că eu îl suspectez că joacă un rol. Ăsta nu cred ca e atât de fătălău. Eu cred că e și mafiot. Adica sunt sigură, n-ai cum... tu n-ai cum să stai cu lumea interlopă la masa...”, a explicat vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel