Dana Budeanu sare în apărarea MĂRȚIȘORULUI. Reacția dură a criticului de modă: "Vor să vă fure viața din voi”

Data actualizării: | Data publicării:

Este un scandal uriaș în jurul zilei de 1 martie, zi care semnifică în tradiția poporului român „Mărțișorul”, după ce Sorin Ion, secretar se Stat în Ministerul Educației, a declarat că schimbul de mărțișoare în școli ar putea însemna încălcarea normelor de siguranță în contextul pandemiei de Covid. Ulterior, Ministerul Educației a transmis un comunicat de presă prin care anunța că nu are de gând să interzică schimul de mărțișoare și flori în școli. Dana Budeanu s-a revoltat pe rețelele de socializare. 

„Nu sunt de acord cu oferirea de mărtişoare. Am putea să trecem peste. Din motive de siguranţă? Da, din motive de siguranţă, nu este indicat”, a declarat pentru Europa Libera, Sorin Ion, secretar de stat Ministerul Educației.


Ulterior, ministrul Educației a clarificat situația și a spus că mărțișoarele nu see consideră a fi obiecte personale, așa că nu intră în interdicția prevăzută în ordinul comun al Ministerului Sănătății și cel al Educației. 

Mărțișoare în școli. Ministerul Educației anunță că nu va transmite către unitățile și instituțiile de învățământ nicio interdicție

"Ordinul de ministru comun Educați și Sănătate prevede că nu se pot schimba obiecte personale. Însă, Ministerul Educației nu dorește și nu poate să se implice în schimbarea valorii de simbol a unei flori în obiect personal. O floare nu este un obiect personal.

Nici măcar un mărțișor nu consider că este un obiect personal. Așasar, Ministerul Educației nu dorește și nu poate sp se implice în schimbarea unei valori de simbol în obiect personal", a precizat Sorin Câmpeanu, la Antena 3.

 

Dana Budeanu, reacție dură

 


Chiar dacă s-a stabilit că elevii vor putea face schimb de mărțișoare pe 1 martie, Dana Budeanu a ținut să transmită un mesaj legat de posibilitatea interzicerii schimbului de cadouri între elevi. 

 

"Vor sa va fure viata din voi...iubirea...zambetul...orice bucurie...asta este tot ceea ce se intampla... Cine? Cum cine? Ei...acesti nefericiti fara de capatai, fara de Dumnezeu, fara de suflet...
E razboiul celor care au ales frica, moartea, tristetea, marginirea, mediocritatea, ipocrizia, jegul, ura...nu i stiti? Nu i vedeti? Sunt langa voi! Sunt deasupra voastra, par ca va conduc!

De ce va conduc? De ce ascultati de tot ceea ce nu sunteti? De ce traiti dupa ceea ce va spun acei care nu simt nimic? De ce va mintiti? Pentru cine? E razboiul bulelor de ratati impotriva celor liberi, frumosi si realizati! E razboiul neterminatilor ce vor sa va termine! E razboiul celor ce se mint, al celor ce dezmint ca simt...

Faceti liniste...nu mai ascultati pe nimeni! Ascultati va! Ce auziti? Adevarul...care este cu totul altul decat tot ceea ce e in jur! Iesiti din turma...din bula...din frica...din ura...Radeti...traiti...iubiti...simtiti...?", a scris Dana Budeanu pe rețelele de socializare. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Budeanu (@danajustlove)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel