Dana Budeanu, revoltată pe Guvernul României: Sunteți o rușine!

Data publicării:

Dana Budeanu este revoltată, din cauza situației în care se află acum România.

România s-a confruntat în ultimul an cu diferite stări de panică, care au făcut oamenii să se îngrijoreze și să acționeze în consecință. Aceste lucruri nu au fost trecute cu vederea de către vedete, care critică dur sistemul de conducere românesc. Dana Budeanu a făcut în acest sens, o postare pe rețelele de socializare, în care evidențiază cea mai nouă criză prin care trece poporul român.

"Asta e imaginea guvernului României de astăzi! Asta e imaginea a 99% din presa din România de astăzi! Asta ați făcut din oameni, prin ticăloșenie, manipulare și minciună! Sunt mândră că am reușit să salvez milioane de la o asemenea umilință, de la panică și durere! Sunt mândră că am contribuit fie și infim ,la liniștea multora, în acești ani și în aceste timpuri ale prostiei și decăderii umane!", a scris Dana Budeanu, pe Instagram.

Veți plăti până la ultimul!

Mai mult, vedeta este sigură că cei care au contribuit la aceste lucruri, vor plăti.

"Sunteți o rușine toți cei care ați contribuit la această imagine și veți plăti, împreună cu familiile voastre.. că așa e Universul ăsta din care venim toți, mereu în echilibru! Veți plăti până la ultimul! Nu există nimic fără Dumnezeu!"

Dana Budeanu, previziuni despre războiul dintre Ucraina și Rusia

„Puţin nu va cuceri Ucraina. Puţin se va limita la controlul Ucrainei la est de Kiev, în timp ce restul ţării va fi spulberat. Logistică militară şi infrastructura vor fi distruse sub privirile progresiste ale liderilor occidentali. Aplauzele lui Zelenski din diferite cancelarii vor deveni imaginea de care se vor agăţa zeci de milioane de ucrainieni nevinovaţi. Ceea ce vedem acum, este o lecţie dură servită nemilos de o putere militară ignorată prea mult timp din noua ordine mondială imaginată de SUA după sfârşitul Războiului Rece. Rusia a fost umilită sistematic în anii 90 şi apoi primită doar în antecamera noii reaşezări globale. Acest dispreţ a fost înghiţit de Putin pentru ani întregi, până când SUA s-a decis să administreze şi ultima aroganta, invitarea Georgiei şi Ucrainei în NATO.”, spune Dana Budeanu, potrivit redactia.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel