Dana Budeanu, reacție acidă la adresa bărbaților care cumpără cadouri de Crăciun: „Fă un efort, nebunule. Ia și caută ceva, fă rate”

Data publicării:

Dana Budeanu dă de pământ cu bărbații care cumpără cadouri de sărbători. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dana Budeanu spune întotdeauna lucrurilor pe nume, indiferent de subiect. Creatoarea de modă nu iartă bărbații nici în preajma Crăciunului, astfel că le-a dat o replică acidă celor care cumpără cadouri în această perioadă. 

Dana Budeanu, reacție acidă la adresa bărbaților care cumpără cadouri de Crăciun

Vedeta susține că femeile nu mai sunt impresionate de lucrurile simbolice. Dana Budeanu este de părere că orice bărbat trebuie să îi dea femeii cardul lui, acela fiind cel mai bun cadou pe care și-l poate dori o femeie. 

 „Să terminăm cu prostiile! Nimeni nu vrea ceva simbolic. Nimeni, nici măcar o amețită! Toate vor ceva ca lumea. De ce? Pentru că primul lucru pe care îl fac de Crăciun, este să le sune pe celelalte.<> Imediat. Ele se compară între ele, pe loc. Nu există să te ierte vreodată vreuna că i-ai dus tu ceva mărunt, un ursuleț de pluș sau ceva. 

Mai bine nu cumpăra nimic, fă un efort, nebunule, ia și caută, fă rate, plătești 3-4 ani. Nu există altfel...Nici să-i dai bani să-și cumpere ceva. E cea mai mare prostie!  Ori îi dai cardul, ori nimic. Ea spune înainte de Crăciun că vrea o poșetă, un ceas, dar mafioții nu cumpără cadou.  Ei se trezesc cu 24 de ore înainte că nu au luat nimic. Ei cumpără tot la fel, se sfătuiesc între ei, prietenii”, spune Dana Budeanu, pe canalul său de YouTube. 

Dana Budeanu dă de pământ cu bărbații care se pupă pe obraz sau însoțesc femeile la cumpărături

'Bă băiatule! Bărbații care se pupă pe obraz de două ori. Ce ați pățit, mă? Bărbații se pupă pe obraz, mă? Băi, numai fetele se pupă. Ce aveți, mă? Ce se întâmplă, mă, cu voi? Cum să vă pupați pe ambii obraji? Ce ai pe dedesubt? Tanga? Ca bărbat dă, mă, noroc și atât. Nu ne pupăm. Stai puțin. Ești foarte apropiat, te iei puțin în brațe, te bați pe spate, dar să te pupi? Vă pupați ca femeile? Apucă, mă, mână, dă noroc. Faceți exerciții acasă, dacă nu pupați-vă pe gură direct. Dați, mă, noroc, bărbătește. Salut, atât.', a spus Dana Budeanu într-un episod de pe pagina ei.

Dana Budeanu critică bărbații care merg la mall cu femeile

'Ce căutați, mă, voi bărbați, la mall să le spuneți la alea ce chiloți să își ia, ce colanți, ce blugi. Cine sunteți voi, mă? Băi? Astea sunt treburi de fete. Amețitele să meargă la mall cu gașca lor. Nu ai de ce să mergi cu ea. Ești fătălău? De ce să mergi cu ea? Ce să-i spui? Cum să mergi, mă, să atârni pe la uși pe acolo? Ce cauți acolo? De ce ești cu ea acolo? N-ai altă treabă de băieți?', spunea Dana Budeanu. 

Dana Budeanu, motivul pentru care tot mai multe căsnicii ajung la final

Vedeta este de părere că majoritatea căsniciilor ajung a final, deoarece nu există o relație intimă strânsă între cei doi parteneri. Astfel, pentru faptul că le lipsește acest lucru în relație, preferă să caute în altă parte. 

„Toate divorțurile...deci, rețineți, toate divorțurile sunt plecate...deci tu trebuie să fii foarte smart să nu pleci de la asta într-un divorț, da? Dar 99,9% dintre toate divorțurile sunt plecate de la faptul că efectiv nu faceți s#x! Cunoști mă pe cineva care face s#x beton armat și a plecat de-acasă?”, a spus ea, în social media. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel