Dana Budeanu, părere sinceră despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc: „Du-te cu iubirea”

Data publicării:
Sursa foto: Dana Budeanu și Simona Halep, facebook/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Dana Budeanu și Simona Halep, facebook/ colaj foto

Dana Budeanu și-a exprimat părerea sinceră despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc. 

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil anul trecut, iar anul acesta urmau să facă nunta, la Sinaia. Cu toate astea, ultimele informații apărute în presă au șocat pe toată lumea. Mai exact, potrivit prosport.ro, cei doi ar fi decis să divorțeze. Mai mult decât atât, Simona Halep și Toni Iuruc ar urma să meargă joi la notar pentru a pune la punct ultimele detalii legate de separare.  Potrivit sursei citate, motivul despărțirii ar fi distanța foarte mare dintre ei, cauzată de cariera Simonei Halep.

Ce spune Dana Budeanu despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc

După ce s-a aflat că Simona Halep și Toni Iuruc divorțează, Dana Budeanu a publicat un mesaj pe rețelele de socializare, acolo unde a spus că ea credea în povestea lor de dragoste, însă într-un mod ironic. 

„Dragoste la prima vedere. Cine ar fi crezut? Eu! Bravo! Du-te cu iubirea ”, a scris creatoarea de modă pe contul său de Facebook.

Ilie Năstase, prima reacție despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc

Ilie Năstase a făcut primele declarații despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Sportivul a declarat că nu deține informații despre subiectul momentului și nu vrea să se bage în treburile Simonei Halep și ale lui Toni Iuruc. 

„Ce divorț? Nu știu nimic! Nu mă băgați în asta, vă rog frumos. E problema Simonei Halep și a lui Toni Iuruc”, a fost reacția lui Ilie Năstase, pentru ProSport.

Toni Iuruc, primele declarații despre divorț

Inițial, omul de afaceri a spus că nu ar divorța mâine. Deși a declarat că nu își dorește să comenteze viața sa privată, acesta nu a infirmat complet zvonurile legate de divorț.

„Nu comentez viața noastră privată… Nu, nu divorțez mâine… Nu mai insistați, no comment”, a declarat Toni Iuruc pentru Fanatik.

Ulterior, Toni Iuruc a confirmat divorțul de Simona Halep.

”Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică. De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință”, a declarat Toni Iuruc, citat de Fanatik.

Ce spunea Simona Halep despre Toni Iuruc

Anul trecut, Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil, într-un cadru de poveste. Sportiva a recunoscut că este mai fericită ca niciodată și că își dorește să devină mămică cât de curând. Mai mult decât atât, Simona Halep a dat detalii și despre nunta care ar trebui să aibă loc anul acesta.

„Eu îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii. Sunt fericită. Nu mai sunt speriată, acum câţiva ani spuneam că nu aş putea fi o soţie bună, dar se pare că sunt.Anul viitor va fi nunta tradiţională, cea de la biserică.


Am timp suficient să aleg rochia de mireasă… Un an mai exact! Încă nu știu de care să îmi iau, una voluminoasă sau una mai simplă”, a declarat Simona, potrivit Prosport.

Cine este Toni Iuruc?

Toni Iuruc deține câteva afaceri de familie, printre care, principala, ar fi în domeniul imobiliarelor. Potrivit Wowbiz, viitorul soț al Simonei Halep deține și administrează mai multe proprietăți împreună cu mama sa, pe care le închiriază. Cei doi au o importantă companie de profil, cu sediul în Băneasa, acolo unde viitoarea soacră a Simonei a ridicat un bloc. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel