Dana Budeanu, motivul pentru care tot mai multe căsnicii ajung la final: „99,9% dintre toate divorțurile pleacă de la..”

Data publicării:

Dana Budeanu a dezvăluit motivul pentru care tot mai multe căsnicii ajuns la final.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dana Budeanu spune întotdeauna lucrurilor pe nume. De data aceasta, vedeta a dezbătut un subiect destul de controversat. Mai exact, Dana Budeanu a dezvăluit motivul pentru care majoritatea cuplurilor divorțează.

Dana Budeanu, motivul pentru care tot mai multe căsnicii ajuns la final

Vedeta este de părere că majoritatea căsniciilor ajung a final, deoarece nu există o relație intimă strânsă între cei doi parteneri. Astfel, pentru faptul că le lipsește acest lucru în relație, preferă să caute în altă parte. 

„Toate divorțurile...deci, rețineți, toate divorțurile sunt plecate...deci tu trebuie să fii foarte smart să nu pleci de la asta într-un divorț, da? Dar 99,9% dintre toate divorțurile sunt plecate de la faptul că efectiv nu faceți s#x! Cunoști mă pe cineva care face s#x beton armat și a plecat de-acasă?”, a spus ea, în social media. 

Dana Budeanu, reacție acidă cu privire la cei care fură mireasa la nuntă

Dana Budeanu și-a exprimat  părerea despre tradiția cu furatului miresei, dar și pozele pe care cuplurile proaspăt căsătorite obișnuiesc să le facă în fața Arcului de Triumf.

„Păi și asta cu furtul miresei. Bă, băiatule! Ce e asta? Da ia-o mă de tot, ia-o acasă la tine! Că ce, îți dă o sticlă de whiskey pe ea și niște bani. Câți bani, câți? 1 milion, sau cât? Cum adică: mă duc să o recuperez? Dar ce faci mă, n-o mai aduci? Ce e mă ..tâmpenia asta…idioțenia asta..cu dezlegații ăia..Ce căutați la Arcul de Triumf? Adică voi plecați la Arcul de Triumf să faceți poză cu mireasa? De ce? Adică eu mă duc la Arcul de Triumf să fac poză îmbrăcată în mireasă ca amintire? Păi de ce nu mă duc la  Kebab?”, este părerea pe care Dana Budeanu și-a exprimat-o în mediul online. 

Dana Budeanu dă de pământ cu bărbații care se pupă pe obraz sau însoțesc femeile la cumpărături

'Bă băiatule! Bărbații care se pupă pe obraz de două ori. Ce ați pățit, mă? Bărbații se pupă pe obraz, mă? Băi, numai fetele se pupă. Ce aveți, mă? Ce se întâmplă, mă, cu voi? Cum să vă pupați pe ambii obraji? Ce ai pe dedesubt? Tanga? Ca bărbat dă, mă, noroc și atât. Nu ne pupăm. Stai puțin. Ești foarte apropiat, te iei puțin în brațe, te bați pe spate, dar să te pupi? Vă pupați ca femeile? Apucă, mă, mână, dă noroc. Faceți exerciții acasă, dacă nu pupați-vă pe gură direct. Dați, mă, noroc, bărbătește. Salut, atât.', a spus Dana Budeanu într-un episod de pe pagina ei.

Dana Budeanu critică bărbații care merg la mall cu femeile

'Ce căutați, mă, voi bărbați, la mall să le spuneți la alea ce chiloți să își ia, ce colanți, ce blugi. Cine sunteți voi, mă? Băi? Astea sunt treburi de fete. Amețitele să meargă la mall cu gașca lor. Nu ai de ce să mergi cu ea. Ești fătălău? De ce să mergi cu ea? Ce să-i spui? Cum să mergi, mă, să atârni pe la uși pe acolo? Ce cauți acolo? De ce ești cu ea acolo? N-ai altă treabă de băieți?', spunea Dana Budeanu. 

Citește și: Anca Serea, motivul pentru care și-a anulat operația, pe ultima sută de metrii. Care este starea de sănătate a vedetei: „Sunt sub supravegherea lui Dumnezeu”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel