Dana Budeanu, ironii la adresa președintelui Klaus Iohannis: „Urmează încălzirea globală. Pandemia s-a terminat”

Data actualizării: | Data publicării:
Dana Budeanu, captură Foto Instagram
Descriere foto: Dana Budeanu, captură Foto Instagram

Dana Budeanu s-a amuzat teribil de discursul președintelui Klaus Iohannis pe tema schimbărilor climatice. 

Dana Budeanu a fost prezentă în platoul emisiunii Subiectiv de la Antena 3, unde a urmărit declarația făcută de președintele Klaus Iohannis, înaintea Consiliului Europei pe tema schimbărilor climatice. 


"Nu mai rezist, pur și simplu. Nouă ne spunea cineva înainte, dar cu vreun an, doi. Anul trecut prin mai, le-am spus "n-o luați în serios cu pandemia că o să vină încălzirea globală. O să vină peste noi, ne ia naiba.


Domnul Președinte Iohannis, și pe vremea dvs. a copilărie aveam călduri, și pe vremea părinților mei, și ai bunicilor noștri. Oricum pe noi nu ne afectează asta, că nu avem economie. E pentru ăștia care au economie, care pot să se joace.


Ați vorbit de solidaritate asta, noi care am donat 300 de mii de doze de vaccin Republicii Moldova. Păi nu avem și noi parte de solidaritate de la nemți, francezi? Că și noi suntem amărâți față de ei. De ce nu sunt așa solidari cu noi? Să ne doneze orice. Să preia ei cu încălzirea globală. Că noi suntem niște nimeni care trebuie să ascultăm de alții.


Urmează încălzirea globală. Pandemia s-a terminat. Și totul e bine.


S-a găsit o soluție. O dată la doi ani stai în casă. Stai în casă o luna - două, o dată la doi ani. E bine și pentru sistem. Și nu mai emiți nimic, mergi cu trotinetă ca domnul Năsui. Și scad emisiile. Și iar ne dă doi ani liber, dup-aia iar ne închid în casă două luni. Puteau să ne-o dea așa din start, fără virus", a spus Dana Budeanu la Antena 3



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel