Dana Budeanu, detaliul observat la înmormântarea artistei Gabi Luncă: „Ce e mascarada asta? De ce aţi sigilat sicriul?''

Data actualizării: | Data publicării:
Dana Budeanu/ înmormântare Gabi Luncă. captură Foto Antena 3
Descriere foto: Dana Budeanu/ înmormântare Gabi Luncă. captură Foto Antena 3

Dana Budeanu se revoltă după imaginile difuzate la TV cu înmormântarea regretatei artiste de muzică lăutărească. Criticul de modă a observat un detaliu care a revoltat-o. 

Invitată în emisiunea ''Sinteza Zilei'', de la Antena 3, Dana Budeanu a răbufnit. Vedeta a criticat modul în care s-a desfășurat ceremonia de înmormântare a artistei Gabi Luncă. Marea doamnă a muzicii lăutărești a fost înmormântată după protocolul COVID, cu sicriul sigilat. Câteva persoane îmbrăcate în combinezoane au cărat sicriul artistei.

 


''Aici sunt nişte imagini de la înmormântarea doamnei Gabi Luncă. Siciriul a fost cărat de patru costumaţi (n.r. combinezoane). S-a văzut la televizor? Deci, mascarada s-a făcut.

Nu știu dacă cineva a văzut, că imediat după aceea, pe sicriul doamnei Gabi Luncă s-au aruncat rudele și l-au ținut în brațe. Corect? Corect. Pentru ce este mascarada asta? Pentru ce au venit măscăricii ăia patru să care sicriul și să strice înmormântarea, când toată lumea a pus mâna pe sicriu? Ce e mascarada asta? De ce aţi sigilat sicriul?'', a spus Dana Budeanu, în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei" de marţi seara.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel