Dana Budeanu, reacție acidă cu privire la cei care fură mireasa la nuntă. Ce părere are vedeta despre acest obicei: „Bă, băiatule! Îți dă o sticlă de whiskey pe ea”

Sursă foto: Youtube/ VERDICT DANA BUDEANU
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu a avut o reacție acidă la adresa care fură mireasa la nuntă. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dana Budeanu spune mereu lucrurilor pe nume. Acest lucru s-a întâmplat și de data aceasta, când vedeta i-a pus la punct pe cei care fură mireasa la nuntă.

Dana Budeanu, reacție acidă cu privire la tradițiile care datează din bătrâni

Dana Budeanu și-a exprimat  părerea despre tradiția cu furatului miresei, dar și pozele pe care cuplurile proaspăt căsătorite obișnuiesc să le facă în fața Arcului de Triumf.

„Păi și asta cu furtul miresei. Bă, băiatule! Ce e asta? Da ia-o mă de tot, ia-o acasă la tine! Că ce, îți dă o sticlă de whiskey pe ea și niște bani. Câți bani, câți? 1 milion, sau cât? Cum adică: mă duc să o recuperez? Dar ce faci mă, n-o mai aduci? Ce e mă ..tâmpenia asta…idioțenia asta..cu dezlegații ăia..Ce căutați la Arcul de Triumf? Adică voi plecați la Arcul de Triumf să faceți poză cu mireasa? De ce?

Adică eu mă duc la Arcul de Triumf să fac poză îmbrăcată în mireasă ca amintire? Păi de ce nu mă duc la Dristor Kebab?”, este părerea pe care Dana Budeanu și-a exprimat-o în mediul online. 

Dana Budeanu dă de pământ cu bărbații care se pupă pe obraz sau însoțesc femeile la cumpărături

'Bă băiatule! Bărbații care se pupă pe obraz de două ori. Ce ați pățit, mă? Bărbații se pupă pe obraz, mă? Băi, numai fetele se pupă. Ce aveți, mă? Ce se întâmplă, mă, cu voi? Cum să vă pupați pe ambii obraji? Ce ai pe dedesubt? Tanga? Ca bărbat dă, mă, noroc și atât. Nu ne pupăm. Stai puțin. Ești foarte apropiat, te iei puțin în brațe, te bați pe spate, dar să te pupi? Vă pupați ca femeile? Apucă, mă, mână, dă noroc. Faceți exerciții acasă, dacă nu pupați-vă pe gură direct. Dați, mă, noroc, bărbătește. Salut, atât.', a spus Dana Budeanu într-un episod de pe pagina ei.

Dana Budeanu critică bărbații care merg la mall cu femeile

'Ce căutați, mă, voi bărbați, la mall să le spuneți la alea ce chiloți să își ia, ce colanți, ce blugi. Cine sunteți voi, mă? Băi? Astea sunt treburi de fete. Amețitele să meargă la mall cu gașca lor. Nu ai de ce să mergi cu ea. Ești fătălău? De ce să mergi cu ea? Ce să-i spui? Cum să mergi, mă, să atârni pe la uși pe acolo? Ce cauți acolo? De ce ești cu ea acolo? N-ai altă treabă de băieți?'

Citește și: Bianca Drăgușanu, punct de vedere asupra Danei Budeanu. Cum se înțeleg cele două femei: „Tu ai mai fost și cu cocalari, asta nu contează”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 11 sep 2023, 18:35 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience