Dan Teodorescu cere CARANTINĂ. Mesaj către Klaus Iohannis: „Nu credeți că ar fi bine să fie mai devreme”

Data publicării:
Dan Teodorescu, foto Facebook
Descriere foto: Dan Teodorescu, foto Facebook

Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, i-a adresat președintelui României o întrebare și i-a dat și un sfat pentru gestionarea pandemiei de coronavirus.

Artistul a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj, care îi este adresat președintelui României. Acesta îi cere lui Klaus Iohannis să ia examplul de la Irlandezi, care sunt în carantină de două săptămâni. 


„Domnule Iohannis,
Având în vedere evoluția infectărilor şi a deceselor este evident faptul că ne paşte o carantină națională. Mai devreme sau mai târziu. Şi dacă tot o să fie, nu credeți c-ar fi bine să fie mai devreme? De exemplu, de mâine? 
Irlandezii sunt în carantină de două săptămâni şi deja rata de transmitere a virusului a scăzut la 0,9. Dacă au reuşit ei, om reuşi şi noi, că n-om fi mai proşti. Şi poate o să fie mai bine la-nceputul lui decembrie. Şi poate o să ne bucurăm cu toții de sărbători. De toate.
Ştiu că vă interesează Moş Nicolae, domnule Iohannis. Şi pe mine. Foarte mult. Dar mă interesează şi Moş Crăciun”, a scris Dan Teodorescu pe pagina sa de Facebook.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel