Dan Puric, declarații controversate după moartea lui Victor Socaciu: „Eu i-am spus să nu se vaccineze”

Data actualizării: | Data publicării:
Victor Socaciu/ Dan Puric, Colaj foto SPECTACOLA
Descriere foto: Victor Socaciu/ Dan Puric, Colaj foto SPECTACOLA

Dan Puric a transmis un mesaj în memoria lui Victor Socaciu. Cine ar fi responsabil de moartea artistului?

Dan Puric este profund îndurerat după moartea lui Victor Socaciu și a transmis un mesaj emoționant după ce a aflat despre tragicul eveniment. Actorul spune că regretatul artist avea organismul slăbit și s-ar fi luptat cât de mult a putut pentru a rezista problemelor de sănătate pe care le avea. 


„A plecat de la noi spre Domnul, în ziua sfântă a Sfântului Ştefan, un mare român, asta trebuie să ştie poporul. Victor era un mare român, un mare artist, o mare conştiinţă. Este o pierdere teribilă. Rămâne un vid pentru că el reprezenta un mod de demnitate românească, de artă românească.


Victor suferea enorm din cauza a ceea ce se întâmplă cu această ţară. Gândiţi-vă că astăzi arta românească este confiscată. Ne-am unit în spectacolele noastre, mai ales în ultima perioadă, pe această nevoie de a reface substanţa românească, de a reface demnitatea românească. (...)


Îi vom rămâne datori. Sunt marcat de ce se întâmplă. A fost o icoană de român, demn, cinstit, puternic, care și-a iubit neamul, rămâne un mare rapsod.


Şi vreau să vă mai spun ceva: era singurul artist care în spectacolul lui proiecta un film unde îi aducea în conştiinţa publică pe cei care au dispărut, atât artişti, cât şi actori. Îi pomenea. Acest act de pomenire nu ştiu dacă se va mai ţine, dar eu personal o să îl pomenesc mereu alături de marii artişti ai poporului român”, a declarat Dan Puric pentru Antena 3. 


Dan Puric a făcut declarații controversate și îi acuză pe medici că nu l-ar fi trata corect pe regretatul artist. Actorul l-ar fi sfătuit pe Victor Socaciu să nu se vaccineze, dar acesta nu l-a ascultat. 


„Eu i-am spus să nu se vaccineze, s-a vaccinat și după a făcut COVID, după care a intrat într-o cădere liberă pentru că l-au tratat greșit pentru imunitate. Sănătatea lui era destul de vulnerabilă și a rezistat cât a rezistat.


Nu vreau să satanizez raza medicilor, care și așa s-au luptat în perioada asta cât au putut, dar vreau să spun câtă mizerie este în spațiul românesc și în ce condiții am pierdut un mare artist, care putea să mai trăiască mulți ani și care a fost tratat cum a fost tratat”, a adăugat Dan Puric.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience