Dan Negru, impresionat de jurnalista arestată în Rusia: Am avut și noi! Doar că i-am uitat

Data actualizării: | Data publicării:

Dan Negru a vorbit despre cel mai nou incident, care a avut loc în Rusia.

Unul dintre cei mai cunoscuți realizatori TV din România, Dan Negru, a făcut o postare pe rețelele de socializare, în care își exprimă opinia despre cel mai nou eveniment, care s-a întâmplat în Rusia și, mai exact, despre jurnalista, care a intrat în timpul unui live, cu mesajul "Fără război! Ăștia vă mint!. Prezentatorul TV compară acest eveniment cu o întâmplare care a avut loc și în România. Dan Negru scoate în evidență faptul că, deși de-a lungul timpului mai mulți oameni s-au sacrificat pentru popor, aceștia au fost uitați imediat.

"Jurnalista din Rusia care a intrat cu pancarda "Stop War" într-un studio tv e virală în România. Am avut și noi! Doar că i-am uitat. Ori și mai rău, nu ne-a spus nimeni de ei! Liviu Cornel Babeș și-a dat foc pe pârtia de ski din Poiana Brasov în semn de protest față de regimul comunist din România. Avea o pancardă pe care scria "Opriți crimele !" Și avea 47 de ani ! Azi o stradă îi poartă numele în Brașov. Și cam atât! În rest, uitare...", a scris Dan Negru pe Facebook.

Ce s-a întâmplat cu Marina Ovsyannikova, cea mai curajoasă rusoaică a momentului

Jurnalista din Rusia care a împrăștiat acest mesaj lucrează la cel mai mare post de televiziune din Rusia. Femeia era redactor de știri, iar în momentul de față este considerată a fi una dintre cele mai mari eroine.

Momentan, nu se știe nimic despre soarta Marinei Ovsyannikova, se știe doar faptul că a fost arestată imediat. Aceasta se află acum pe mâinile autorităților ruse și poate primi o pedeapsă de la 5 până la 10 ani de pușcărie.

De la izbucnirea războiului, în Rusia este interzis să se vorbească despre faptul că în Ucraina are loc un război, iar cei care nu se supun sunt acuzați de "diseminarea publică a informațiilor în mod eliberat false despre armata rusă.", potrivit jurnalistului Vitalie Cojocari.

Avocatul jurnalistei a fost și cel care a a dat cele mai noi informații despre femeie, dezvăluind faptul că aceasta se află sub arest și că nimeni nu are voie să o vadă sau să vorbească cu ea, potrivit sursei citate.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel