Dan Negru: „Un război din care tot cei mulți și săraci pierd!”. Ce spune prezentatorul TV despre salariile soldaților

Data publicării:
Dan Negru, foto Facebook
Descriere foto: Dan Negru, foto Facebook

Dan Negru a vorbit despre veniturile soldaților ruși și ucraineni


„30 mii ruble/lună (vreo 300 euro) câștigă un soldat rus și vreo 10 mii de hrivne (tot vreo 300 euro) un soldat ucrainean.
Salariul minim in Ucraina e 143 euro/lună și in Rusia de 123 euro. 
Două dintre cele mai corupte țări din lume cu populații sărăcite și cu oligarhi miliardari care și-au făcut averile din afaceri cu statul și pe seama fostului URSS.  Un război din care tot cei mulți și săraci pierd! 
Să ne bucurăm de Europa !
Și de vorba unui filosof român care a spus: "În Europa e dominantă latina şi spiritul european nu e slav sau german. E latin!  Latinitatea e dominanta europeană" 
Bucurați-vă de Europa!”, a scris Dan Negru pe rețelele de socializare. 

Prezentatorul TV a mai menționat faptul că a aflat valoarea salariilor soldațiilor din surse oficiale, adăugând în comentarii și un link către articolul în care sunt afișate aceste venituri. 

„M-a rupt”. Mihai Bendeac, în lacrimi, după ce a văzut cum i-au primit românii pe refugiații din Ucraina

 

Dan Negru, dezvăluiri cutremurătoare despre bunicul său, erou pe frontul de la Stalingrad: “S-a deschis poarta Iadului!”

 

Dan Negru dezvăluit că este încă traumatizat de povestirile bunicului său, „Moș Pali”, erou pe frontul de la Stalingrad și deportat în Bărăgan, în timpul ocupației rusești.

În contextul războiului din Ucraina, Dan Negru a rememorat povestea bunicului său, care a luptat în cel de-al  Doilea Război Mondial și care s-a întors traumatizat în România ocupată de sovietici.

La Stalingrad, în războiul anti-sovietic,  denumit  „Războiul Sfânt, au luptat peste 2.700.000 de oameni. Printre aceștia s-a aflat și infanteristul Pavel sau „Moș Pali”, bunicul lui Dan Negru.


„Eu îi spuneam ‘Moș Pali. În Banat, așa li se zice bunicilor, ‘moș. A trăit 92 de ani, pentru că Dumnezeu i-a dat viață.

(…) La Stalingrad, rușii, ca și nemții, au fost nemiloși. Bunicul meu a tot povestit… Pe prietenul său cel mai bun îl chema tot Pavel, dar acesta nu s-a mai întors acasă. Moș Pali al meu a repatriat lucrurile (n.r efectele personale, în limbaj militar) acestuia, pe care i le-a dat mamei lui Pavel', a povestit Dan Negru pentru fanatik.ro.

Dan Negru: A fost cel mai mare masacru și dezastru militar din istoria Armatei Române

Dan Negru își amintește cu groază povestirile bunicului său, care a descris lupta de la Stalingrad drept „Poarta Iadului”.

„La Stalingrad s-a deschis poarta Iadului! A fost cel mai mare masacru și dezastru militar din istoria Armatei Române. Au pierit pe front în jur de 150.000 de ostași (n.r după unele surse, în jur de 120.000, iar alții au fost luați prizonieri), adică, metaforic vorbind, a murit un oraș mare', a adăugat vedeta de la Kanal D.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel