Dan Negru, sfâșiat de durere. Câinele prezentatorului TV a murit: "Mi-am pierdut în dimineața asta singurul prieten"

Dan Negru, sursa facebook
Descriere foto: Dan Negru, sursa facebook

Dan Negru trece prin momente grele, după ce patrupedul său s-a stins din viață.

Dan Negru este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune din România. Timp de 20 de ani a fost prezent în casele românilor prin emisiunile prezentate la postul TV Antena 1 și a devenit supranumit de presă "Regele Audiențelor", datorită recordurilor pe care le-a stabilit de-a lungul anilor. De asemenea, Dan Negru este singurul prezentator de televiziune alături de care ne-am petrecut nopile de Revelion în ultimele două decenii.

Acesta este extrem de activ pe rețelele de socializare, acolo unde împarte cu fanii tot ce se întâmplă în viața lui. Dis-de-dimineață, Dan Negru le-a dat urmăritorilor săi o veste extrem de tristă. Mai exact, câinele vedetei a decedat. Acesta avea 16 ani și era cel mai bun prieten al prezentatorului Tv. 

Dan Negru a postat pe rețelele de socializare și o fotografie cu cel care i-a fost alături necondiționat, lângă care a scris și un mesaj emoționant.

"Mi-am pierdut în dimineața asta singurul prieten. 16 ani eu am fost întreaga lui lume si el a fost "omul" meu preferat . Am întâlnit mulți oameni care de departe păreau ceva și de aproape erau altceva. Câinii sunt așa cum par...Îi spuneam Google și-l alintam Pufi.

Era un ciobănesc mioritic uriaș și pentru mine, Pufi avea blană in loc de aripi. 16 ani am fost împreună. A fost singurul care cerea puțin și merita mult...De azi, pe lângă tata și bunici, mai am și un câine care mă așteptată...MULȚUMESC pentru toți ani ăștia ! Pufi e de azi dincolo de soare...", a scris Dan Negru în dreptul fotografiei în care se afla alături de prietenul său patruped.

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 05 sep, 10:19 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play