Dan Negru, sfâșiat de durere. Câinele prezentatorului TV a murit: "Mi-am pierdut în dimineața asta singurul prieten"

Data actualizării: | Data publicării:
Dan Negru, sursa facebook
Descriere foto: Dan Negru, sursa facebook

Dan Negru trece prin momente grele, după ce patrupedul său s-a stins din viață.

Dan Negru este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune din România. Timp de 20 de ani a fost prezent în casele românilor prin emisiunile prezentate la postul TV Antena 1 și a devenit supranumit de presă "Regele Audiențelor", datorită recordurilor pe care le-a stabilit de-a lungul anilor. De asemenea, Dan Negru este singurul prezentator de televiziune alături de care ne-am petrecut nopile de Revelion în ultimele două decenii.

Acesta este extrem de activ pe rețelele de socializare, acolo unde împarte cu fanii tot ce se întâmplă în viața lui. Dis-de-dimineață, Dan Negru le-a dat urmăritorilor săi o veste extrem de tristă. Mai exact, câinele vedetei a decedat. Acesta avea 16 ani și era cel mai bun prieten al prezentatorului Tv. 

Dan Negru a postat pe rețelele de socializare și o fotografie cu cel care i-a fost alături necondiționat, lângă care a scris și un mesaj emoționant.

"Mi-am pierdut în dimineața asta singurul prieten. 16 ani eu am fost întreaga lui lume si el a fost "omul" meu preferat . Am întâlnit mulți oameni care de departe păreau ceva și de aproape erau altceva. Câinii sunt așa cum par...Îi spuneam Google și-l alintam Pufi.

Era un ciobănesc mioritic uriaș și pentru mine, Pufi avea blană in loc de aripi. 16 ani am fost împreună. A fost singurul care cerea puțin și merita mult...De azi, pe lângă tata și bunici, mai am și un câine care mă așteptată...MULȚUMESC pentru toți ani ăștia ! Pufi e de azi dincolo de soare...", a scris Dan Negru în dreptul fotografiei în care se afla alături de prietenul său patruped.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel