Dan Negru revine cu o nouă emisiune: “Legende”: Pe mulţi i-am pierdut! Încerc să recuperez acum

Data actualizării: | Data publicării:
Dan Negru, foto Antena 1
Descriere foto: Dan Negru, foto Antena 1

Regele audiențelor revine la TV cu o nouă emisiune. 

“Legende” reprezintă o serie de interviuri cu personalități autohtone care spun poveștile din spatele a 10 fotografii pe care le fac publice pentru prima oară. 


 “Trăim timpuri în care cei care ar trebui să tacă vorbesc şi cei care ar trebui să vorbească tac. „Legende” e un proiect care pleacă de la o vorbă pe care mi-a spus-o Mircea Albulescu, demult: „Apucă-te de arheologie, Dănuţ! Caută-i pe ăia care au făcut lucruri şi vorbeşte cu ei!”.  Am stat adeseori lângă oameni care au făcut istorie în breasla lor şi niciodată n-am apucat să vorbesc cu ei dincolo de formatele tv în care eram implicaţi. Pe mulţi i-am pierdut! Incerc să recuperez acum. Pentru că asta face proiectul „Legende”, repară o nedreptate.
Legendele vor fi disponibile în fiecare luni pe AntenaPlay. De luni până vineri, momente ale interviului vor putea fi urmărite și în cadrul Observatorului de la ora 19.00.

 Prima ediție îl are ca invitat pe Ilie Năstase, ale cărui fotografii sunt adevărate povești de istorie. Acesta vorbește despre prima lui întâlnire cu Țiriac, despre cum și unde l-a cunoscut pe Joe Biden, actualul președinte al Statelor Unite ale Americii ș.a.m.d.  Printre numele care vor scoate la iveală adevărate comori din albumele lor foto se numără Florin Piersic, Marius Țeicu, Gheorghe Zamfir sau Dumitru Prunariu. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel