Dan Negru, reacție neașteptată după fake news-ul cu Florin Salam: „Când am murit prima dată la știri, mama...”

Data publicării:
Sursa foto: Dan Negru și Florin Salam/ captură video facebook/ Dan Negru, faceook/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Dan Negru și Florin Salam/ captură video facebook/ Dan Negru, faceook/ colaj foto

Dan Negru a avut o reacție acidă după fake news-ul care anunța că manelistul Florin Salam a murit. 

Dan Negru nu s-a mai putut abține, după au apărut în presă informații care anunțau moartea lui Florin Salam. Prezentatorul TV a povestit cum a reacționat familia sa, după ce, și el s-a confruntat cu această situație.

„Când am murit prima dată la știri , mama s-a speriat și a plâns toată ziua. Apoi, la următoarele mele morți, s-a obșinuit Moartea lui Florin Salam, a lui Piersic, a lui Zamfir sunt fake news-uri grosolane. Fake news-urile periculoase sunt alea rafinate : sprânceana ridicată a unui moderator de la o televiziune de știri, virgula dintr-un text pe FB sau filtrul de culoare a unei fotografii de pe Insta. Fake news e tot mai rafinat și publicul e tot mai naiv.”, a scris Dan Negru pe rețelele de socializare.

Dan Negru a dezvăluit și când a apărut primul fake news.

„Primul Fake News din istorie vine din Egiptul Antic: Ramses al II-lea a ordonat ca in toate picturile să apară victorios in lupta contra adversarilor din bătălia de la Kadesh deși el pierduse aceea bătălie. Era secolul XII i.e.n.Dacă presa e câinele de pază al democrației, turma pe care ar trebui să o păzească. E pierdută demult”, a mai spus prezentatorul TV.

Florin Salam, detalii despre starea sa de sănătate, după ce s-a spus că a murit

Florin Salam a făcut un video de pe patul de spital, la scurt timp după ce s-a spus că îndrăgitul artist s-a stins din viață. Acesta a precizat că nu este de joacă cu virusul Sars-COV2, însă el este un om puternic și se va întoarce acasă cu bine. 

„Vă salut, oameni buni. Al vostru Florin Salam vă salută cu respect. Fac acest filmuleț pentru familia mea, neamurile mele, după zvonurile care circulă prin presă. De câteva zile am fost în situația în care am fost. Cei din presă, îmi cer scuze, nu vreau să se supere pe mine, formulează mult peste situația prezentă. Am făcut acest filmuleț pentru că toată familia mea este în alertă din cauza mea, pentru că nu știu de sănătatea mea.

Eu, acum 3 – 4 zile, am cântat într-un loc. Vă rog să luați în serios problema cu Covidul fiindcă noi câteodată facem caterincă. Ferească Dumnezeu, că nu știi niciodată când poți să cazi. Mai ales în meseria noastră, că stăm numai între oameni. Există persoane care stau cu adevărat cu grija mea. Și mă refer la copiii mei și familia mea. Le spun să stea liniștiți că eu în 2-3 zile o să ajung acasă. Trebuia de azi să ajung acasă, dar au spus să mai stau puțin ca să pot să ies cum trebuie, în formă. Sunt bine, mi-a fost puțin rău, asta a fost situația.

Dar ceea ce a urlat la tv și ce scrie în presă… nu se poate așa ceva, nu îmi vine să cred. Oare v-ați fi bucurat să se întâmple așa ceva? Eu nu mai am cuvinte. Îmi cer scuze celor care ați stat cu grijă pentru mine și pe care v-a deranjat știrea asta. Iar cei care ați dat știrea asta nu știu dacă ați câștigat ceva.

Încă o dată îmi anunț familia că sunt ok și în câteva zile voi fi cum trebuie, îmi revin și merg și la cântările mele. Mergem mai departe. Vă pup și vă iubesc, vă rog frumos să stați liniștiți. Oricine poate să treacă printr-o situație de genul, trebuie să-l ajuți pe acel om să iasă din ea, nu să îl faci să cadă mai rău psihic. Vă pup și stați liniștiți. Vă pupă al vostru Florin Salam”, a transmis manelistul în clipul său urcat pe Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel