Dan Negru, reacție neașteptată după Eurovision. Ce mesaj a transmis prezentatorul TV

Data publicării:
Captură video youtube/ Kanal D
Descriere foto: Captură video youtube/ Kanal D

Dan Negru a avut o reacție neașteptată despre Eurovision. Prezentatorul TV a transmis și un mesaj.

Dan Negru a transmis un mesaj de susținere către vecinii noștri de peste Prut, cu puțin timp înainte de finală.

„Moldovenii au c__ie”, și-a început Dan Negru postarea, el aclamând astfel faptul că trupa rock s-a dus la Torino cu o piesă în componența căreia se află versuri ce amintesc de istoria comună a României și Republicii Moldova, melodia transmițând un mesaj unionist. 

„Showbiz-ul românesc nu are curajul mesajelor politice. E ticsit de pițipoance și papițoi care trăiesc din banii televiziunilor și ai primăriilor și de asta n-au curajul mesajelor politice. Dacă tot recunoașteți că Eurovision e un concurs cu miză geo-politică, atunci România putea să arate Europei, la oră de maximă audiență și pe toate televiziunile europene, că două țări sunt una! Moldovenii au avut curajul să spună Europei că București-Chișinău e totuna! România nu a avut curajul!”, a mai spus Dan Negru.

Dan Negru, reacție neașteptată

Ulterior, Dan Negru s-a arătat dezamăgit de faptul că românii au acordat 0 puncte piesei. Reacția prezentatorului TV a apărut înainte de izbucnirea scandalului legat de jurizare:

 „ZERO puncte a dat România unei piese muzicale în care s-a pronunțat numele capitalei României: București! Îi rog pe colegii mei din TVR sa facă public numele ălora care au decis așa. Simplă curiozitate”, a mai scris Dan Negru. 

Cezar Ouatu, noi acuzații în scandalul de la Eurovision

Cezar Ouatu intervine din nou în scandalul voturilor de la Eurovision, unde România spune că ar fi oferit 12 puncte Moldovei, care de fapt au fost alocate Ucrainei. Mai mult, punctajul oferit de țara noastră nu a fost anunțat de Eda Marcus, așa cum era normal, ci de reprezentantul Eurovision de la Torino, fără nicio explicație. În acest sens, Cezar Ouatu lansează noi acuzații, în care spune că TVR ar trebui să fie răspunzător de acest lucru, iar România merita să fie susținută de Ucraina pe scena Eurovision 2022.

„TVR ar trebui să răspundă, până una alta suntem acuzați de fraudă, iar doamna Iuliana Marciuc și cei din delegație știu ce s-a întâmplat acolo. Am fost șocat să aștept votul nostru și să apară în loc reprezentantul EBU. E o enigma și cu cine a fost în juriu.. Până una alta, piesa noastră merita în top 10. Ucraina măcar din bun simț artistic, exceptând solidaritatea noastră față de ei sau faptul că le am dat 12 puncte, putea să ne dea măcar 4. Iar în meciul România-Moldova 0 puncte de ambele părți. Noi suntem naționaliști cu alții, dar uităm să fim între noi.”, a declarat Cezar Ouatu pentru impact.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel