Dan Negru, reacție furibundă: „Orice păcălici e numit analist financiar și orice bișnițar îmbogățit furând statul e numit om de afaceri”

Data publicării:
Dan Negru, foto Facebook
Descriere foto: Dan Negru, foto Facebook

Dan Negru trage un semnal de alarmă asupra informațiilor care sunt prezentate la televizor, despre care spune că au menirea de a speria populația. 

Dan Negru lovește în analiștii financiari care merg în diverse emisiuni Tv și vorbesc despre „apocalipsa financiară” din America. Omul de televiziune spune că astfel de informații nu fac decât să alarmeze populația și că se bucură că mama sa a înțeles strategia și că nu mai intră în panică de fiecare dată când aude o știre negativă.


„Falimentul băncilor din America e explicat acu' la tv de un analist financiar : apocalipsă. 
Repetă mereu cuvântul. 
De vreo 2 ani o tot anunță.
La început a speriat-o pe mama. Acu' mama s-a obișnuit cu "analiștii-apocalipsă".
Același ins explică, după ce a terminat cu "apocalipsa" , unde să ne investim banii in criza care urmează. 
Tot pe ton de panică! 
Pe unii "analiștii financiari" îi cunosc. 
Contractele lor cu televiziunile sunt de vreo 1000 / 2000 euro / lună. 
Pentru banii ăștia anunță apocalipse si o sperie pe măică-mea. Sunt cei care n-au reușit să-si facă propriile afaceri dar le explică altora ce sa facă cu banii. E ca si cum un gras ți-ar explica cum să slăbești! 
James J. Cramer e prezentatorul "Mad Money" la CNBC si e o legendă pe bursa americană unde a făcut juma' de miliard de dolari. 
Așa a intrat in tv: cu credibilitatea obținută in afaceri. 
La noi orice păcălici e numit analist financiar și orice bișnițar îmbogățit furând statul e numit om de afaceri!  Ocoliți frica ! 
Și ocoliți-i pe cei care-ți spun cum să ajungi acolo unde ei nu au ajuns niciodată”, a transmis Dan Negru pe rețelele de socializare. 

 

Mama lui Dan Negru, speriată de temperaturile ridicate. Cum a liniștit-o prezentatorul TV: „Viața începe acolo unde se termină frica”

 

În urmă cu două luni, Dan Negru a relatat o discuție pe care a avut-o cu mama sa, după ce aceasta s-a speriat de temperaturile neobișnuit de ridicate din această perioadă. 

Dan Negru a dezvăluit că mama sa a intrat în panică, după ce a urmărit știri care anunțau cu îngrijorare faptul că temperaturile sunt ușor mai mari decât normalul acestei perioade. Pentru a o liniști, prezentatorul Tv i-a amintit faptul că ne-am mai confruntat cu o încălzire a vremii, și în alte dăți. Acesta i-a dat un exemplu de acum peste 30 de ani, când vremea îi permitea să poarte tricou. Momentul despre care vorbea Dan Negru a avut loc într-o zi de decembrie, mai exact, în 1989, la Revoluție. 

„Viața începe acolo unde se termină frica...
Mama e speriată de știrile alarmiste care anunță sfârșitul lumii din cauza temperaturilor din zilele astea. 
Ca să o liniștesc I-am amintit de tricoul meu albastru preferat din adolescență pe care l-am purtat in decembrie '89. Era atât de cald încât purtam doar tricou. 
La o simpla cautare pe google o să găsiți că la Revoluție, pe 16 Decembrie '89,  in Timisoara erau +18,1 C și pe 18 Decembrie in București erau +18,4 C. 
Tot la o simplă cautare in istoria temperaturilor o să mai găsiți : 
•Ianuarie 1899 la Craiova erau +23,5 C
•Ianuarie 1927 sus pe Varfu Omu erau +11 C 
•Februarie 1977 la Predeal erau + 18,7 C 
•Decembrie 1985 sus la Balea Lac erau + 11,7 
Adică, sfârșitul lumii a mai fost 
Liniștiți-vă părinții ! 
Viața începe acolo unde se termină frica”, a dezvăluit Dan Negru, pe rețelele de socializare. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel