Dan Negru, reacție dură, după dorința României de a-și crea propriile arme: Suntem primitivi ca rasă. Vai de capul nostru!

Data publicării:
Sursa foto: Dan Negru, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dan Negru, Instagram

Dan Negru a criticat dur inițiativa realizării propriilor arme în România, dând mai multe argumente.

Dan Negru nu ratează nicio discuție despre evenimentele care au loc în țara noastră, fără a-și spune și propria opinie. De data aceasta, prezentatorul TV a vorbit despre ultimele știri, în care se spunea faptul că România își va produce propriul echipament militar. Îndrăgitul om de televiziune a ironizat foarte dur această situație, dând niște argumente pe măsură. 

"Se vorbește cu mândrie pe la știri despre dezvoltarea armelor, a noilor modele de rachete sau de tunuri. Fiecare tabără își laudă armele. Suntem primitivi ca rasă. Vai de capul nostru! Imperiul Roman și-a petrecut mai bine de jumătate din existența lui in război. China a petrecut 11 secole in război. Din 1776, de la înființare și până azi, America a avut doar 21 de ani de pace.
Acu' facem și noi rachete, așa rupți in fund cum suntem. Și ne lăudam cu asta in breaking-news.", a fost mesjaul postat de Dan Negru, pe rețelele de socializare.

"32,4% dintre români au încă wc in fundul curții"

Dan Negru a pus aceste declarații pe seama unor exemple concrete, fiind contrariat de faptul că în România există foarte mulți oameni care, în continuare, nu au toalete în casă, în timp ce statul se mândrește cu faptul că va crea armament pentru război. Acesta a încheiat totul cu un citat.

"32,4% dintre români au încă wc in fundul curții. Media europeană e sub 3%! Vreo 1000 de școli au wc-urile afară. Ne cufurim în fundu' curții dar avem breaking-news-uri că facem rachete. "Atunci când puterea dragostei va depăși dragostea de putere, în lume va fi pace" -J.Hendrix.", a fost continuarea postării prezentatorului TV.

Dan Negru are fobie de doctor

În ultima confesiune făcută de el, Dan Negru a mărturisit faptul că se teme să meargă la doctor și că a refuzat până acum până și oferte gratuite de implant de păr. Mai mult, el recunoaște că amână și repararea danturii, în condițiile în care soția sa este medic stomatolog. Cât despre intervențiile estetice, acesta afirmă că nu s-a gândit până acum și că nici nu îl deranjează ridurile de expresie. 

„Nu m-am gândit. Uite, nici păr nu mai am. Mie mi-e frică să mă duc la nevastă-mea cu dinții, darămite la alți medici. Și cu implantul am primit o grămadă de oferte, primesc lunar oferte cu implant de păr. Și mă sună unii de la clinici din Turcia, nu știu de unde au numărul meu, și-mi spun că totul e gratuit, doar să facem poze… Le spun că nu, că mie mi-e frică și la nevastă-mea să mă duc să-mi scot dinții. N-am treabă cu ridurile, lasă-le că-s bune”, a declarat Dan Negru pentru Ciao



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel