Dan Negru, reacție după căsătoria dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda: "A trecut la alt desert"

Data publicării:
Dan Negru și Cleopatra Stratan, sursa facebook
Descriere foto: Dan Negru și Cleopatra Stratan, sursa facebook

Dan Negru a avut o primă reacție după ce Cleopatra Stratan s-a căsătorit cu Edward Sanda. Prezentatorul Tv i-a transmis un mesaj tinerei mirese.

Sâmbătă, 14 august, Cleopatra Stratan și Edward Sanda  au spus cel mai sincer DA din viața lor, în fața ofițerului de stare civilă. Chiar dacă amândoi sunt la o vârstă fragedă, iubirea a fost mai presus de orice, chiar și de cei care au fost contra. Printre aceștia s-a numărat și Dan Negru, însă acum se pare că a revenit la gânduri mai bune.

La scurt timp după ce Cleopatra Stratan și Edward Sanda au devenit soț și soție, oficial, Dan Negru a ținut să îi transmită tinerei mirese și un mesaj.

„E virală știrea că s-a măritat asta mică cu gemantanul. Cleopatra Stratan. O știu de când îmi cerea ciocolată în pauzele de filmare. A trecut la alt desert, tortul de nuntă. Să-i fie bine!”, a fost mesajul lui Dan Negru de pe Facebook.

 

 

Cleopatra Stratan, primele declarații după nuntă

 

Cleopatra Stratan a avut parte de nunta la care visa. Artista a fost extrem de fericită că totul a ieșit perfect și că a avut alături de ea oamenii dragi. Artista a ținut să le mulțumească tuturor pentru că au fost lângă ea la cel mai frumos și special eveniment din viața ei.

„Tot ce pot să spun este că am avut o nuntă minunată, emoționantă și foarte relaxantă, exact așa cum ne-am dorit. Vrem să mulțumim în mod special oamenilor care au fost alături de noi, părinților, prietenilor și tuturor oamenilor dragi nouă.

Ne-am simțit minunat cu voi. Love you all”, a scris Cleopatra Stratan, pe pagina ei de Instagram.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel