Dan Negru, reacție ACIDĂ după ce mai multe vedete s-au întâlnit cu un guru yoghin: Dacă spui că mergi la biserică ești retrograd. La guru e cool

Data publicării:

Dan Negru i-a taxat pe cei care au ales să se participe la întâlnirea organizată de Sadghuru în București, în loc să meargă la biserică.

Dan Negru a făcut o postare pe rețelele de socializare, unde i-a taxat dur pe cei care au ales să meargă în Joia Patimilor să se întâlnească cu un guru yoghin, în loc să participe la slujbele sfinte ce au loc în această Săptămână Mare. Printre miile de bucureșteni care au participat la acel eveniment s-au numărat chiar și Loredana Groza și Andreea Esca.

"Un guru yoghin indian a adunat ieri mii de oameni in București. Dacă spui că mergi la biserică ești retrograd. La guru e cool. O cântăreață cunoscută îmi trimite în fiecare dimineață pe whatasap câte o mantară. Când i-am spus să încerce și cu "Tatăl Nostru" m-a privit cu mirare. Eram retrograd. Un prieten are casa ticsită de bețișoare aromate. "alungă spiritele rele" mi-a spus. Când i-am sugerat tămâia mi-a spus că sunt înapoiat. Ăștia suntem...Cel mai greu e să fii tu însuți când toți ceilalți vor să te facă altceva!", a scris Dan Negru pe Instagram.

Dan Negru, în dialog cu preotul Vasile Ioana

Într-un moment de răscruce, când sorții păreau să nu-i mai zâmbească și doar credința mai putea fi de ajutor, Dan Negru a apelat la harul Părintelui pentru a-i salva unul dintre cei mai iubiți oameni de la o grea încercare. Și, pentru că miracolul rugăciunii s-a înfăptuit, acesta a redescoperit puterea credinței și s-a simțit legat de Părinte din acea clipă, până în zilele noastre.

Legăturile pe care le face sufletul sunt inaccesibile rațiunii, dar palpabile și concrete în realitate. Cum ar fi și această carte, Dialogul Speranței | Despre liniștea sufletului, o materializare a intersecției celor două destine, care acum oferă omenirii o serie de gânduri și pilde ce pot alina și pot readuce la viață cele mai îngenunchiate inimi.

„Aveam atunci toate datele să mă smintesc, să mă întorc împotriva religiei. Mai mult decât atât, aveam toate datele să fac rău Bisericii. Lucrez în media, am o mulțime de prieteni, puteam să fac publică situația asta. Mulți abia așteptau să întineze imaginea Bisericii și a preoților. Am tăcut, habar n-am ce m-a făcut să tac și să-i spun doar soției mele ce am pățit. Ea a pus mâna pe telefon și v-a sunat pe dumneavoastră”, i-a spus Dan Negru preotului Vasile Ioana.

Citește continuarea pe dcnews.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel