Dan Negru pleacă de la Antena 1. Cu ce televiziune va semna un contract celebrul prezentator

Data actualizării: | Data publicării:
Dan Negru, captura foto Antena 1
Descriere foto: Dan Negru, captura foto Antena 1

Dan Negru, realizator Antena 1 de peste 22 ani, a semnat deja un contract cu o altă televiziune din România. 

Dan Negru pleacă de la Antena 1, după ce timp de 22 de ani a realizat numeroase emisiuni în cadrul acestei televiziuni. Potrivit paginademedia.ro, prezentatorul TV ar fi semnat deja un contract cu cei de la Kanal D. 


Dan Negru este unul dintre cei mai longevivi prezentatori de la Antena 1, unde a început să lucreze încă din anul 1999, după ce a plecat de la TVR 1. 


Dan Negru a realizat zeci de formate de emisiuni de divertisment şi 22 de Revelioane. Acesta a prezentat emisiuni precum: „Next Star”, „Plasa de Stele”, „Şerifi de România”, la unele fiind şi co-autor. 

 

Prima emisiune prezentată de Negru la Antena 1 a fost „Academia Vedetelor”, apoi „Bate palma” şi „Ciao, Darwin” (produse de Valeriu Lazarov), scrie sursa citată anterior. 


Dan Negru nu a vrut să comenteze aceste informații, dar paginademedia.ro scrie că este o chestiune de doar câteva zile până când contractul cu cei de la Kanal D va fi finalizat. 

 


Anunțul făcut de Dan Negru chiar înainte de Revelion: „Este ultimul an în care mai prezint...”

 


Dan Negru a anunțat pe contul lui de Facebook că este ultimul an în care va mai prezenta show-ul cu măști din seara de Revelion. Prezentatorul Tv a dezvăluit și cui îi aparține ideea acestui format TV. 


”E ultimul an in care prezint showul cu măști !Am făcut zeci de revelioane fără măști și in viitoarele mele revelioane nu vor mai fi măști.
Ideea de vedete mascate ghicite de public e o invenție a TVR din anii ’70-’80.


„Cu mască, Fără mască „se numea programul și era prezentat de Simona Patraulea care a murit in 2018 la 87 de ani.


Astăzi formatul cu vedete mascate, „Scena Misterelor” care, recunosc,a copiat „Cu Mască/Fără Masca”al TVR-ului, e vandut și in Ungaria.


Nu știu dacă statul român, reprezentat de TVR, are vreun căștig din tranzacție si nici nu știu dacă TVR, ca orice fabrică de stat, a știut sa-si păstreze patrimoniul si să-si valorifice ideile. Nu prea cred…


In prezentarea showului cu măști din Ungaria se spune că e „un concurs bazat pe franciza Masked Singer care provine din versiunea romanescă”


„Masked Singer” e și el un format sud coreean, lansat in 2015 cu aceeași idee la bază, vedete mascate.


E datoria mea morală să spun ca ideea măștilor e din România anilor ’80 când se numea „Cu Mască, Fără Mască”.


E mai bine sa eșuezi in condiții onorabile decat sa reușești prin fraudă !


Am revigorat ideea după 40 ani, in 2012 și anul asta o prezint pentru ultima dată.


Și dacă peste alți 40 de ani, prin 2060, când eu n-o să mai fiu pe aici și altcineva o să reia idee, va fi onorabil să-i reamintească numele celei care a avut-o încă din anii’ ’70: Simona Patraulea.


Eu am fost doar un trecător prin acest format…


Spun toate astea pentru ca eu cred ca elitele morale trebuie sa fie mai valoroase decat cele intelectuale !”, a scris Dan Negru pe Facebook înainte de Revelion. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel