Dan Negru, PĂRERE SINCERĂ despre podcast-urile din România: Se vor reinventa atunci când vor descoperi...

Data publicării:
Dan Negru, sursa foto Facebook
Descriere foto: Dan Negru, sursa foto Facebook

Dan Negru și-a exprimat părerea sinceră despre podcast-urile din România. Prezentatorul TV a dezvăluit motivul pentru care nu vrea să mai accepte nicio invitație.

Dan Negru este unul dintre cei mai iubiți prezentatori TV. Vedeta este apreciată și pentru sinceritatea de care dă dovadă. Recent, Dan Negru a publicat un mesaj pe rețelele de socializare, acolo unde și-a exprimat părerea sinceră despre podcast-urile din România. Prezentatorul TV este de părere că toate podcast-urile ar trebui să se reinventeze și să pună accent de poveștile interesante ale unor oameni obișnuiți.

Totodată, prezentatorul TV  a ținut să le mulțumească celor care l-au invitat în podcast-urile lor, însă nu vrea să mai accepte nicio invitație. Dan Negru a preciat că unii au înțeles motivul pentru care a luat această decizie, dar au fost și persoane care s-au supărat pe el.

Nu mă duc la podcast-uri și le mulțumesc realizatorilor că m-au înțeles. Cu prietenul meu Măruță am fost la un pas de sfadă , Speak m-a înțeles din prima dar alții au rămas supărați pe mine. Am fost la Andi,demult,la inceputuri. Îmi plac podcasturile. Damian s-a reinventat, Măruță e vârf pe monden, Mihai e radio-talk, pe Joe Rogan îl urmăresc de niște ani și țin pasul cu "Coin Talk" de pe Spotify. Primul podcast care m-a marcat a fost "Dark side of The Earth" cu povestea astronautului Dave Wolf care, în 1997, a rămas blocat în afara stației spațiale Mir timp de câteva ore – în timpul primei lui ieșiri în spațiu. Fantastică poveste!

Podcasturile românești trebuie să se reinventeze. Multe nu s-au ridicat peste clasicele interviuri pe care le au televiziunea si radioul. "Legendele" mele din YouTube nu sunt podcast. Cu ceva vreme in urmă,o tv mi-a propus un late-night. Le-am cerut atunci să scriem pe o hârtie invitații-vedetă pentru o lună. Măcar o lună! N-am găsit mai mult de 10-15 care să merite si apoi ne-am fi întors la vedetele care apar oriunde, oricând, facănd orice. Podcasturile românești se vor reinventa atunci când vor descoperi poveștile interesante ale oamenilor obișnuiți. Sau vorba lui Mircea Eliade : "Ce oameni excepţionali trec pe lângă noi, anonimi, şi noi admirăm prosteşte atâţia neghiobi, numai pentru că au vorbit de ei presa şi "opinia publică", a scris Dan Negru pe facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel