Dan Negru: Nu credeam că, prin ce am făcut, voi deschide porțile iadului

Data publicării:
Sursa foto: Dan Negru, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dan Negru, instagram

Dan Negru încearcă o revoluție la Kanal D.

Crezi că anul 2022 poate fi anul schimbării în televiziune, astfel încât emisiunea ta să fie așa un fel de revoluție și să își dorească și alte televiziuni să crească această calitate pe care mulți o doresc, dar nu o și obțin? Adică dacă o ținem tot așa cu mult divertisment, încotro se îndreaptă televiziunea?

„Televiziunea din România a pierdut mult nu din cauza online-ului, ci din cauza ei, a programelor ieftine ca și conținut, cu personaje îndoielnice. Sincer, am recunoscut întodeauna că acum 20 de ani am adus prima dată în show-urile mele, care erau primele formate internaționale aduse în România, personaje ciudate. Dar nu credeam că atunci că voi deschide porțile iadului. De asta admir curajul celor de la Kanal de a aduce quiz în România, de a vinde legume în măcelărie”, a spus Dan Negru într-un interviu pentru DC News.

 

Pentru că este la modă TikTok, vreau să te întreb dacă îți propui să aduci oamenii de pe TikTok să fie telespectatori la emisiunea ta. Cum îi scoți de pe TikTok să stea o oră la emisiunea ta?

 

„Second screen e o normalitate azi, nu te mai uiți la televizor clasic fără un telefon în mână. Dar publicul din online e total diferit de cel din TV. Americanii, nemții, italienii știu asta și și-au păstrat prezentatorii clasici de TV. Și au păstrat și publicul clasic de TV. Dacă ar fi crezut că-i pot înlocui cu vedete din online o făceau ei demult. La noi au existat televiziuni care au pierdut enorm financiar și ca brand încercând să amestece online-ul cu TV-ul. Dacă asta ar fi funcționat, marile industrii TV o făceau demult, nu ne așteptau pe noi, ăștia din Ilfov București să schimbăm piața mondială de TV”, a mai spus Dan Negru.

Dan Negru îi provoacă pe români la „Jocul cuvintelor”! Atractiv tocmai prin simplitatea sa, acest format antrenează mintea şi spontaneitatea

 

Kanal D îi provoacă pe români la cel mai uşor de înţeles quiz show din istoria televiziunii, „Jocul cuvintelor”! Dan Negru, charismaticul maestru de ceremonii al emisiunii, îi invită pe telespectatori să îşi exerseze mintea în cea mai frumoasă joacă, atractivă tocmai prin simplitatea ei. Nicicând nu a fost mai uşor şi mai plăcut să îţi antrenezi mintea, în compania unuia dintre cei mai iubiţi oameni de televiziune din România.

Citește continuarea pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel