Dan Negru, mesaj pentru Benone Sinulescu: "Recunosc, l-am mințit in ultima vreme..."

Data publicării:
Dan Negru și Benone Sinulescu, sursa facebook/ colaj foto
Descriere foto: Dan Negru și Benone Sinulescu, sursa facebook/ colaj foto

Dan Negru a transmis un mesaj pentru Benone Sinulescu.

După ce în cursul zilei de sâmbătă, impresarul lui Benone Sinulescu, Ionuț Pavel, a intrat în direct la România TV,  și a declarat că artistul a fost găsit inconștient în casă, Dan Negru a transmis și el un mesaj.

”Mă bucur să aflu ca Benone e bine! Recunosc, l-am mințit in ultima vreme... Trebuia sa filmez cu el pentru "Legendele" in august, dar n-am putut să-mi mai conving colegii din televiziune, deși audiențele cu legendele erau mari și costurile infime.

Așa că in vremea negocierilor care au urmat l-am mințit spunându-i că filmările cu el merg înainte. Căutam fotografii pentru "Legendele" și pregăteam poveștile despre intâlnirile lui cu Sadoveanu sau Maria Tanase.

Suntem ipocriți și campioni la parastase. Audiența tv a "Legendelor in viață" a fost de cele mai multe ori peste media știrilor. Adică, se poate și cu ei in viață. Dar știrile voiau parastas! Așa cum îi adulmecă acu' breaking -news-ul. Beni, păcălește-i. Filmăm in august cum am promis!”, a fost mesajul transmis de Dan Negru pe rețelele de socializare.

 

Soția lui Benone Sinulescu, primele declarații despre starea de sănătate a artistului

 

Elena Sinulescu spune că declarațiile făcute de fostul impresar al soțului ei sunt false. Femeia a povestit ce s-a întâmplat cu Benone Sinulescu în ultimele zile și cum a ajuns să fie internat inițial într-un centru de îngrijiri paleative. 


„Dragi prieteni, admiratori ai lui Benone Sinulescu,
Avand in prim-plan preocuparea pentru starea de sanatate a sotului meu, pe de o parte, dar si dorinta acestuia de a expune publicului doar actul artistic si mai putin problemele de sanatate specifice varstei, am evitat mediatizarea situatiei medicale a sotului meu.
Totusi, situatia impune cateva precizari:
In urma cu cateva saptamani, sotul meu a fost consultat la o clinica de specialitate din Timisoara de catre un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf si urmeaza un tratament pentru afectiunea cronica constatata. 
In dimineata zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost gasit inconstient ci a cazut si nu a dorit sa fie internat.
Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Barzava, neputand sa il ridic si din dorinta de nu fi expus intr-o situatie nefavorabila imaginii publice, impreuna am stabilit sa solicitam o ambulanta de la o clinica privata, in care a fost internat temporar si a continuat tratamentul, beneficiind de conditii medicale de calitate.
In ziua de sambata starea de sanatate s-a inrautatit si in urma discutiei cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Judetean Arad, care ii cunostea afectiunile, i-a recomandat o reevaluare in cadrul acestui spital.
In acest timp, fostul impresar Ionut Pavel, fara a ma fi intrebat despre starea sotului meu si fara a ne solicita acordul, a raspandit in presa informatii nedocumentate false, defaimatoare privind modul in care familia il ingrijeste pe “Nea Beni” 
Se dovedeste ca Beni pe buna dreptate nu il considera o persoana din cercul de prieteni si a incetat relatiile profesionale de mai mult timp cu acesta.
Va multumim pentru aprecierile si gandurile bune si sa ne rugam cu totii pentru sanatatea indragitului Benone Sinulescu”, a transmis Elena Sinulescu pe rețelele de socializare.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel