Dan Negru, moment dureros în familie. Care este cel mai mare regret al omului de televiziune

Data publicării:
Dan Negru, sursa instagram
Descriere foto: Dan Negru, sursa instagram

Dan Negru a trecut printr-un moment dureros în familie. În urma acestui eveniment neplăcut, omul de televiziune e dezvăluit care este cel mai mare regret al lui.

Dan Negru este unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de televiziune. Acesta a cucerit milioane de telespecatatori de mai bine de douăzeci de ani de când apare pe micile ecrane. Deși este întotdeauna cu zâmbetul pe buze și emană energie pozitivă, vedeta a avut parte și de momente triste de-a lungul timpului.

Unul dintre cele mai grele momente trăite de omul de televiziune a fost chiar pe platoul de filmare, când a aflat că una dintre cele mai dragi persoane din viața lui a decedat. Vestea că bunica lui s-a stins din viață a venit ca un trăsnet și l-a marcat profund pe Dan Negru.

Dan Negru, despre cel mai mare regret!

Deși este un subiect extrem de delicat pentru Dan Negru, acesta le-a povestit fanilor săi clipele grele prin care a trecut, dar și care este cel mai mare regret al lui. Acesta a mărturisit că nu a putut să meargă acasă imediat după aflarea veștii, deoarece se afla la mijlocul filmărilor.  Dan Negru a ajuns la căpătâiul bunicii sale cu o zi înainte de înmormântare.

”Când bunica mea a murit, eram pe un platou de televiziune şi am fost nevoit să continui să prezint show-ul în ambele zile care au urmat, aşa că am ajuns acasă, la Timişoara, cu o zi înaintea înmormântării ei. Acum, privind în urmă, nu cred că a meritat sacrificiul ăla. Nu l-aş mai face.”, a declarat Dan Negru pentru viva.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel