Dan Negru lămurește situația cu Selly: ”Îi cer iertare în public”

Data actualizării: | Data publicării:
Dan Negru, foto instagram
Descriere foto: Dan Negru, foto instagram

Dan Negru a fost acuzat de către fani că anul acesta nu va mai avea REVELION. 

În mediul online a circulat un mesaj cu hashtag-ul ”Să nu i-a Negru Coid-19, că rămânem și fără revelion”. Acest mesaj a ajuns în toate rețelele de socializare, motiv pentru care l-a făcut pe Dan Negru să lămurească situația spunând că, fiecare dintre cei care îl urmăresc să stea liniștiți deoarce REVELIONUL va fi difuzat. 

”Celor care shareuiesc îngrijorarea cu "să nu facă Negru COVID că nu mai avem Revelion", Keep calm. Speriat de anchete, stau departe de lume. Îl vom avea”, a spus Dan Negru pe contul lui de Instagram.

Dan Negru i-a cerut iertare lui  Selly

Mai mult decât atât, acesta a ținut morțiș să vorbească și despre emisiunea lui Selly, emisiune care va fi divuzată pe canalul lui de Youtube, pe data de 1 Decembrie. Vedeta de la Antena 1 i-a cerut iertare lui Selly. 

”Pe 1 Decembrie, prietenul meu Selly își lansează un show online și trebuia să fiu primul lui invitat! Eram în drum spre filmare când frica de anchetele epidemiologice m-a întors. Pe drum, l-am sunat pe Victor Ciutacu care mi-a povestit cum o să rateze alegerile din 6 Decembrie și atunci am întors mașina. Săptămâna asta filmez Revelionul și m-a speriat posibilitatea vreunei anchete epidemiologie din cauza căreia să-l ratez. Recunosc, simplul cuvant "anchetă" îmi displace pentru că e un cuvànt despre spaimă, teroare. Cât despre Andrei-Selly , tânărul meu prieten, îi cer iertare public”, a mai adăugat acesta pe contul lui de instagram

 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dan Negru (@negru_dan)

dfghjkGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel