Dan Negru, la un pas de tragedie în vacanța din India. Cum l-a salvat soția sa: „Am luat 100 de pastile”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Dan Negru, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dan Negru, instagram

Dan Negru a trecut prin momente de coșmar, în vacanța din India. 

Dan Negru a fost la un pas de dezastru, în vacanța de opt zile pe care a petrecut-o în India. prezentatorul TV a recunoscut că soția sa a fost cel care l-a salvat. 

Dan Negru, la un pas de tragedie în vacanță în India

Celebrul prezentator TV a povestit că a mâncat un preparat de pe stradă vândut de localnici și la o oră după aceea s-a simțit foarte rău, scrie Playtech. Dan Negru a mărturisit că soția sa a fost cea care l-a salvat, mai ales că este medic de profesie. Codruța Negru pleacă mereu după medicamente după ea, motiv pentru care i-a dat imediat soțului său pastila de care avea nevoie. 

„Nu sunt mulți români în New Delhi dar cu ăia puțini m-am întâlnit datorită social media. Am fost totuși la un pas de dezastru când nu m-am putut abține și am încercat un fel de mâncare de pe stradă, de la Street Food.

Am simțit după o oră că-mi fuge pământul de sub picioare de rău ce-mi era, dar m-a salvat soția mea care, medic fiind, pleacă mereu cu un bagaj ticsit de medicamente. Am luat cred că vreo 100 de pastile și a doua zi mi-a trecut”, a povestit acesta.

Pasiunea neștiută a lui Dan Negru

Dan Negru este, fără doar și poate, una dintre cele mai vechi prezențe de pe micile ecrane. Totuși, puțini oameni știu care sunt activitățile pe care celebrul prezentator obișnuiește să le facă atunci când se retrage din lumina reflectoarelor. Acesta este destul de pasionat de agricultură, ba chiar are și o producție spectaculoasă de roșii, pe care le îngrijește cu mare grijă. 

„Am o grădină cu legume, mă pasionează. Sunt un foarte bun cultivator de roșii, trebuie să știi cum să le uzi. Nu mă pricep foarte tare la agricultură, tata era bun aici.”,a declarat Dan Negru în interviul exclusiv acordat canalului WOWnews.

Când vine vorba despre gătit totuși, Dan Negru mărturisește că acesta nu face parte dintre preocupările sale, chiar dacă acum este ”la modă”.

„La noi în familie gătește soția mea, nu mă pricep la bucătărie, chiar dacă e moda asta acum ca toți băieții să fie chefi, dar nu mă pricep, n-am treabă. Nu mă bag. Știu să fac doar ceai și ouă. Decât să-mi fac, mai bine nu mănânc. Vin dintr-o generație în care eu dacă i-aș fi spus lui tata că vreau să fui bucătar, n-ar fi fost fericit. Nu mi-ar fi plăcut să fiu bucătar. Nu e o meserie ușoară. În schimb, sunt mare mâncător, mănânc și noaptea la 2,3. Nu țin dietă, dar săptămânal joc baschet, fac asta de la 10 ani. Dar cred că am un metabolism bun. Nu beau sucuri acidulate, dar mănânc mult, cantități mari. Finul meu Răzvan Popescu mănâncă foarte puțin și se îngrașă mult.”, a continuat prezentatorul TV. 

De ce soția lui Dan Negru nu apare la televizor

Chiar dacă el este foarte cunoscut publicului larg, puțini sunt cei care îi cunosc soția. Dan Negru explică astfel faptul că meseria ei este una care nu are nicio legătură cu televiziunea, drept urmare aceasta nu are niciun motiv pentru care să apară în spațiul public.

„Nevastă-mea nu are treabă cu lumea asta. E stomatolog. Ce să facă la televizor? La emisiuni cu dinți?! Trebuie să-ți cunoști limita. Am văzut mulți oameni în showbiz care zic <<Mă deranjează paparazzi!>> Poți să vorbești de paparazzi într-o țară cum e America, în care Brad Pitt, ca să ajungi la el, e securizat de tot felul de bodyguarzi. Are o vilă cu 4.000 mp în jur doar curtea.

Îți trebuie ditamai tunul foto doar ca să-l prinzi pe Brad Pitt în chiloți sau în budigăi. Aici te duci și-i vezi pe toți, la orice benzinărie, că pun benzină. Nu e țara care să aibă noțiunea aia de showbiz grandios.”, a mai spus acesta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel