Dan Negru, la un pas de spitalizare. Prezentatorul TV putea să se afle printre pacienţii evacuaţi de la Foişor: „Eram vedetă la tv”

Data publicării:
Dan Negru, captura foto Antena 1
Descriere foto: Dan Negru, captura foto Antena 1

Dan Negru a povestit pe rețelele de socializare cum a fost cât pe ce să se numere printre pacienții evacuați vineri seară din Spitalul Foișor din Capitală. 

Vineri seară,  105 pacienți au fost evacuați din spitalul Foișor din Capitală, care urmează să se transforme în unitate medicală suport Covid. Mulți dintre bolnavi au fost externați, iar cei care aveau nevoie de îngrijire medicală au fost transferați în alte spitale. Televiziunile au difuzat imagini de la fața locului, în care se vede cum pacienții sunt scoși afară din clpdire. Imaginile l-au revoltat pe Dan Negru, care spune că nu este acceptabil ca pacienții să fie filmați sau fotografiați intr-o unitate medicală fără consimțământ. 

 

"Am făcut o entorsă acu' câteva zile încercând un slam dunk la baschet și un prieten, medic, m-a sfătuit să ma doftoricesc acasa cu varză. Dacă nu-l ascultam, aseara eram vedetă la tv, cu camerele de filmat pe glezna mea.

Scoțând bolnavii pe strazi i-ați expus camerelor de filmat încălcând dreptul pacientului la intimitate. Am văzut aseară bolnavi lungiți pe tărgi, filmați și fotografiați in direct in toate pozițiile. 'Pacientul nu poate fi filmat sau fotografiat intr-o unitate medicală fără consimțământ'. Când luați o pauză de știri, dați pe Netflix că e 'Corabia Nebunilor'", a scris Dan Negru pe Facebook. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel