Dan Negru își lansează emisiunea printr-o ghicitoare. Ineditul show-ului: „Descoperirea titlului e un quiz...”

Data actualizării: | Data publicării:

Dan Negru lansează o provocare pentru fanii săi: să ghicească numele noii sale emisiuni. 

Dan Negru se pregătește de lansarea noii sale emisiuni, de la Kanal D. Dacă în urmă cu câteva săptămâni invita publicul să se înscrie la casting, de data aceasta, prezentatorul Tv invită publicul să ghicească numele noii emisiuni. 

“E cea mai frumoasă provocare din televiziune: să căutăm oameni care au minte, oameni inteligenţi. Pe ei televiziunea din România i-a cam ocolit până acum. Concursul creierelor e cel mai frumos pariu pe care-l pun în televiziune, la Kanal D. Şi o să începem cu cel mai uşor de înţeles quiz show din istoria televiziunii mondiale!”, spunea Dan Negru, în urmă cu câteva săptămâni. 


Dacă ai un vocabular vast, îti merge mintea şi  îţi place să te joci cu cuvintele, intră în jocul nostru! E simplu: noi dăm definiţia, tu ne dai soluţia! Punem preţ pe fiecare cuvânt în cel mai mai simplu quiz show din România. Înscrie-te, aşadar, în competiţia minţii, intră pe https://casting.kanald.ro  pentru a face primul pas într-o călătorie ce combină spiritul ludic şi inteligenţa cu frumuseţea şi emoţia spectacolului de televiziune, anunța Kanal d, în urmă cu ceva timp. 


Descoperirea titlului e un quiz...

„Dar până  atunci, aproape nimeni nu știe că Zelenski a prezentat două quizz-uri la tv din Ucraina: "Millionar Hot Seat"(Мільйонер -Гаряче крісло Milyoner) și Червоне або чорне? 
In Rusia unul din cele mai populare programe tv e  "Народ против ", un quiz de pe Pervîi Kanal. 
Au rușii, au ucraineni, au nemții, italienii, spaniolii, americani ...toți au quizz la tv. 
Suntem singurii din Europa fără quiz la marile televiziuni. 
Când nu gasesti un drum, îți faci unul...
Din aprilie, incepem :

Cel mai simplu și ușor de înțeles quiz-show din istoria televiziunii mondiale, are un titlu format din două cuvinte. 

Primul cuvânt e format din cinci litere: Activitate distractivă în care pot fi implicate una sau mai multe persoane, copii sau adulți.

Al doilea cuvânt este un substantiv la plural, zece litere: gândurile, ideile noastre transformate în vorbe, devin?”, a anunțat Dan Negru pe rețelele de socializare.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel