Dan Negru își aniversează astăzi ziua de naștere. Prezentatorul TV a schimbat prefixul

Data publicării:
Dan Negru, sursa instagram
Descriere foto: Dan Negru, sursa instagram

Sărbătoare mare în familia lui Dan Negru. Celebrul prezentator își aniversează astăzi ziua de naștere.

Nu mai este un secret pentru nimeni că Dan Negru este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV. Timp de 20 de ani el a prezentat diferite emisiuni la Antena 1 și a devenit supranumit de presă "Regele Audiențelor", datorită recordurilor pe care le-a stabilit de-a lungul anilor. De asemenea, Dan Negru este singurul prezentator de televiziune alături de care ne-am petrecut nopile de Revelion în ultimele două decenii.

 Astăzi, marți, 23 februarie, este o zi specială pentru Dan Negru și asta pentru că își sărbătorește ziua de naștere. Acesta a împlinit frumoasa vârstă de 50 de ani.

Ajuns la această vârstă, Dan Negru se poate considera un bărbat norocos. Pe lângă cariera de succes, acesta se poate lăuda și cu o familie superbă. El și Codruța s-au căsătorit în anul 2006, după mai bine de cinci ani de relație. Au împreună doi copii frumoși, pe nume Dara și Bogdan.

Cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 50 de ani, Dan Negru a postat și un colaj de fotografii pe rețelele de socializare cu el când era micuț, dar și o poză cu el, acum. În dreptul fotografiei, prezentatorul TV  a scris și un citat: “Îmi privesc fotografiile vechi. Un băiețaș poartă numele meu...” - George Călinescu-

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel