Dan Negru împlinește astăzi 51 de ani. Prezentatorul TV a primit în dar un cal: A fost îngrozitor

Data publicării:

Dan Negru are astăzi motiv de mare sărbătoare. Celebrul prezentator TV împlinește 51 de ani. 

Dan Negru își aniversează astăzi ziua de naștere. Celebrul prezentator împlinește 51 de ani și spune că este mai fericit și împlinit ca niciodată. Dan Negru consideră că a primit tot ce și-a dorit de la viață, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. 


Dan Negru a făcut o schimbare uriașă pe plan profesional la începutul acestui an. Prezentatorul TV  a plecat de la Antena 1, după 22 de ani de colaborare. „Regele audiențelor” s-a mutat la Kanal D și promite să realizeze proiecte „nemaivăzute”.


Dan Negru spune că de ziua lui va ieși în oraș cu câțiva prieteni apropiați. Celebrul prezentator spune că nu s-a priceput niciodată la oameni, iar de cele mai multe ori i-au fost înșelate așteptările. Dan Negru spune că nu are mulți prieteni. 


Prezentatorul TV a dezvăluit care a fost cel mai ciudat cadou pe care l-a primit vreodată. Dan Negru a primit în dar un cal, în urmă cu mai mulți ani. Pe care a fost nevoit să îl țină chiar la el în curte timp de câteva zile. 


„Am primit un cal cândva de ziua mea. Făceam „Echipa Fantastică”, primul meu kids-show și cei de atunci mi-au adus cadou un cal. M-am bucurat vreo 5 minute până când au plecat cei care mi-au dat cadoul.


Îți dai seama cum am arătat eu cu un cal de căpăstru în mijlocul drumului. Era secvență de film. A fost îngrozitor apoi să-i găsesc un loc unde să-l las. Am reușit până la urmă, dar vreo două zile am avut un cal în curte. Îți dai seama ce șoc au avut vecinii. Ăla, da, cadou. Dar, după calul ăla, orice cadou e suportabil”, a declarat Dan Negru pentru playtech.ro. 


Dan Negru a postat pe contul lui de Facebook o fotografie de pe vreme când era doar un copil. Acesta ținea în brațe o jucărie primită în dar de la părinții lui la vârsta de doar 1 an. Dan Negru a deavăluit că are și acum acea jucărie, la care ține enorm de mult și care îi aduce aminte de copilăria frumoasă pe care a avut-o. 


„Mă uit la fotografiile vechi. Un băiețaș poartă numele meu  -George Călinescu-”, a scris Dan Negru pe Facebook. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel